17.8.16

Ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα απαιτεί από εσάς σύνεση στη διαχείριση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Αν δε βρίσκεστε σε άδεια, σιγά σιγά μπαίνετε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, ωστόσο αυτό δε σας είναι και τόσο ευχάριστο. Θα θέλατε μία παράταση των διακοπών σας έτσι ώστε να νιώσετε πιο ξεκούραστοι και έτοιμοι να επιστρέψετε στην ενεργό δράση. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι φροντίζετε σήμερα να κλείσετε θέματα και εκκρεμότητες ερωτικές που έχουν να κάνουν με το ερωτικό σας παρελθόν. Μη μπλέκεστε σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα δουλέψετε σήμερα με μεθοδικότητα προκειμένου να επιστρέψετε στην εργασία σας με ήπιο τρόπο, καθώς ως φαίνεται σας περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας και απαιτούν την προσοχή και την εργατικότητά σας. Η μέρα σας θα έχει επαφές οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην προώθηση των σχεδίων σας. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι κινείστε σε μονοπάτια πάθους με το ταίρι σας και βιώνετε άκρως ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Μπορεί να φτάνουν οι διακοπές σας στο τέλος τους ή μπορεί να έχουν τελειώσει ήδη και να καλείστε να επιστρέψετε σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Όμως εσείς μέσα σας ακόμα βρίσκεστε σε mood καλοκαιρινό, διακοπών, με το μυαλό σας να περιστρέφεται σε μια μικρή παράταση. Δε θέλετε να μπείτε ακόμα σε ρυθμούς καθημερινότητας γιατί έχετε ανάγκη από λίγη ακόμη καλοπέραση. Σχετικά με τα ερωτικά σας σήμερα θα χαρακτήριζα ενδιαφέρουσα τη μέρα για εσάς τους αδέσμευτους γιατί μια καλή επικοινωνία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βάλει σε πολύ θετικές σκέψεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ίσως σας δημιουργηθούν κάποιες ανασφάλειες μετά από μία ενδοσκόπηση που θα κάνετε για καταστάσεις του παρελθόντος, που είχατε ζήσει σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας κυριεύσει και να επηρεάσει ενδεχομένως την κρίση σας για κάποιες αποφάσεις που θα θελήσετε να πάρετε. Αυτό θα ισχύσει και για την ερωτική σας ζωή για εσάς τους αδέσμευτους οι οποίοι θα είστε με το βλέμμα στραμμένο σε μία σχέση του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη σχέση σας σήμερα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα καλείστε να διαχειριστείτε και να βάλετε σε τάξη κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία με δικά σας άτομα είτε του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος είτε του ευρύτερου φιλικού σας περιβάλλοντος. Μην αφήσετε την κρίση σας να θολώσει από όσα ακούτε, καλό θα είναι να έχετε μία δική σας σχηματισμένη άποψη για τα γεγονότα και να μην επηρεαστείτε από εξωγενείς παράγοντες. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στο ταίρι σας, δεν είναι κακό αυτό όμως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φορτωμένο ως φαίνεται θα είναι το πρόγραμμά σας σήμερα, με διάφορες υποχρεώσεις και με το κλίμα να είναι κάπως περίεργο, καθώς κανείς από τους συναδέλφους σας αλλά ούτε κι εσείς αν έχετε επιστρέψει, δε θέλει να γυρίσει στην καθημερινότητα. Αν δεν έχετε επιστρέψει μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας λίγο πιο δημιουργικά συναντώντας φίλους σας και αγαπημένα σας πρόσωπα και κάνοντας δραστηριότητες που δε συνηθίζετε. Στα αισθηματικά σας, καλό θα είναι εσείς οι αδέσμευτοι να μην απογοητεύεστε που δεν έχετε βρει ακόμα αυτό που ψάχνετε, γιατί κάτι καλό πάει να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα… 

ΖΥΓΟΣ
Επιζητάτε σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ζωή. Προσπαθείτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και απώτερος σκοπός σας είναι να υπάρχει μία ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση. Δε θέλετε να παρασύρεστε σε έκτακτα έξοδα, σε καταστάσεις που θα σας βγάλουν εκτός των όσων είχατε υπολογίσει. Σήμερα στην αισθηματική σας ζωή καλό θα είναι να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί εσείς οι δεσμευμένοι κυρίως στον τρόπο που εκφράζεστε γιατί μπορεί να γίνετε απόλυτοι στις ιδέες και στα όσα πρεσβεύετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, το χώρο στον οποίο ζείτε και εκφράζεστε και να επέλθει μία ανανέωση. Πειραματίζεστε με τη διακόσμηση, ψάχνετε τρόπους έτσι ώστε να μη μοιάζει τίποτα με πριν. Όλες οι δημιουργικές σας κλίσεις σήμερα θα εκφραστούν σε αυτήν την κατεύθυνση και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι ενδεχομένως να κρατήσετε μία ψυχρή στάση απέναντι στο ταίρι σας, χωρίς αφορμή μόνο και μόνο για να τσεκάρετε αντιδράσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε μία γνωριμία που έχετε κάνει πρόσφατα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα στην καθημερινότητά σας και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας θα επικρατήσει η εξωστρέφεια. Θα μιλήσετε για τα θέλω σας, για τις ιδέες σας, για τα πλάνα σας, για ό,τι κι αν σας απασχολεί, με άτομα τα οποία τα εμπιστεύεστε και έχουν αποδείξει ότι θέλουν το καλό σας. Οι επαφές που θα έχετε θα είναι προς όφελός σας και ό,τι ακούσετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι μόνο με γνώμονα το να είστε εσείς καλά. Στην ερωτική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι φαίνεται ότι θα έχετε την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος μέσα από νέες γνωριμίες που θα πραγματοποιήσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικονομική σας κατάσταση, θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές, με οικονομικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύσεις και ενδεχομένως και κάποιες αποφάσεις. Καλό θα είναι ό,τι κι αν αποφασίσετε, να προσπαθήσετε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι κυρίως απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Στον αισθηματικό τομέα επιθυμείτε είτε είστε σε σχέση, είτε είστε μόνοι, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα έτσι ώστε να μην αφήνετε καταστάσεις που δε σας ευχαριστούν, να σας κρατάνε στάσιμους. Φροντίστε να δείξετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα θα έχει αρκετές διακυμάνσεις και η αλήθεια είναι ότι όσοι συναναστραφούν μαζί σας θα μπερδευτούν και δε θα ξέρουν πώς ακριβώς να σας διαχειριστούν. Καλό θα είναι να μη δείξετε όλο αυτό που μέσα σας υπάρχει στους γύρω σας, γιατί θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο. Στα αισθηματικά σας για εσάς τους αδέσμευτους επικρατεί μία σύγχυση, από τη μία θέλετε την ελευθερία σας, να μη δίνετε σε κανέναν λογαριασμό για το τι κάνετε και που είστε, αλλά από την άλλη θα θέλατε να υπάρχει κι ένα ταίρι, με το οποίο θα μοιράζεστε χαρές και λύπες.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα θέλετε να ξεμπερδέψετε με όσα πρέπει να κάνετε και να ασχοληθείτε με όσα θέλετε να κάνετε. Θα νιώσετε κάπως καταπιεσμένοι, θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου, ωστόσο οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας και θα σταθούν βοηθητικοί απέναντί σας. Στα αισθηματικά σας ζωή υπάρχουν λέξεις που θέλετε να πείτε στο ταίρι σας, συναισθήματα που επιθυμείτε να εκφράσετε, αλλά δεν ξέρετε αν είναι η κατάλληλη στιγμή. Φοβάστε να μη φανείτε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου