15.8.16

Ζώδια σήμερα 15 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Μέρα χαλάρωσης και όμορφων στιγμών η σημερινή για εσάς καθώς φροντίζετε να ξεφύγετε από ό,τι σας απασχολεί και να ασχοληθείτε με όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Θα έχετε αυξημένες κοινωνικές επαφές και θα νιώσετε τη ανάγκη αυτές τις μέρες που έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή απαιτείτε από το ταίρι σας την προσοχή του και είστε σε μία φάση που θέλετε να σας δείχνει συνέχεια το ταίρι σας το ενδιαφέρον του προς εσάς. Επιδιώκετε την έκφραση των συναισθημάτων από το ταίρι σας για να νιώσετε ασφάλεια. 

ΤΑΥΡΟΣ
Επικοινωνιακούς και ιδιαίτερα ανοιχτούς σε νέες εμπειρίες θα σας βρει η σημερινή μέρα. Θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει το κέφι. Αναζητάτε νέες εμπειρίες και νέα ενδιαφέροντα και σας αρέσει σήμερα να ζήσετε καταστάσεις έξω από τα συνηθισμένα. Σπάτε την ρουτίνα της καθημερινότητας και ασχολείστε με ενδιαφέρουσες καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι αναζητάτε νέες εμπειρίες, που θα σας συναρπάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συναναστρέφεστε με κόσμο σήμερα και βιώνετε έντονα θετικά συναισθήματα. Θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα αναζητήσετε τρόπους έτσι ώστε να περάσετε καλά μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή καλό θα είναι να μην αφήσετε το ταίρι σας να βιώνει αισθήματα ανασφάλειας και να δείξετε πως νιώθετε όμορφα στη σχέση σας και ότι δεν έχετε κάποιο παράπονο από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε σήμερα το φλερτ και το παιχνίδι της κατάκτησης καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρεμα θα κυλήσει η σημερινή μέρα για εσάς καθώς αυτό που νιώθετε ότι έχετε περισσότερη ανάγκη είναι να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα. Αφιερώνετε τη μέρα σας σε εσάς, στις δικές σας ανάγκες αλλά και στους αγαπημένους σας. Δεν αφήνετε σήμερα κανέναν παραπονεμένο και βιώνετε θετικά συναισθήματα για τους γύρω σας. Στα αισθηματικά βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο όπου ξέρετε τι θέλετε, πώς να το κατακτήσετε και πώς να το έχετε εσείς οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους; Μία μέρα που θα επικρατήσει ο ρομαντισμός και το πάθος στη σχέση σας. 

ΛΕΩΝ
Μπορεί η μέρα να απαιτεί ξεκούραση και χαλάρωση, ωστόσο εσείς κινείστε σε γοργούς ρυθμούς με τις υποχρεώσεις σας να τρέχουν. Αποζητάτε τη διασκέδαση σήμερα όμως παράλληλα θέλετε να ξεκλέψετε χρόνο για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι έτσι ίσως έρθουν σε δεύτερη μοίρα οι δικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι φροντίζετε να περάσετε με το ταίρι σας πιο πρωτότυπες στιγμές που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε θετικά συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι χαίρεστε τη μέρα σας με καλή παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γεμάτοι ενέργεια θα είστε τη σημερινή μέρα την οποία θέλετε να διοχετεύσετε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Θα θέλατε να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, με δημιουργικές καταστάσεις και με ανθρώπους που δε σας κάνουν να βαριέστε. Το ζητούμενό σας σήμερα είναι να σπάσετε τη μονοτονία και να μη βαρεθείτε στιγμή με όσα θα κάνετε και θα ασχοληθείτε. Στην ερωτική σας ζωή επικρατεί ένα μυστήριο για εσάς τους αδέσμευτους, το οποίο σας ιντριγκάρει και αφορά σε ένα πρόσωπο το οποίο φαίνεται να σας ενδιαφέρει. 

ΖΥΓΟΣ
Γεμάτοι ενέργεια θα είστε τη σημερινή μέρα την οποία θέλετε να διοχετεύσετε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Θα θέλατε να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, με δημιουργικές καταστάσεις και με ανθρώπους που δε σας κάνουν να βαριέστε. Το ζητούμενό σας σήμερα είναι να σπάσετε τη μονοτονία και να μη βαρεθείτε στιγμή με όσα θα κάνετε και θα ασχοληθείτε. Στην ερωτική σας ζωή επικρατεί ένα μυστήριο για εσάς τους αδέσμευτους, το οποίο σας ιντριγκάρει και αφορά σε ένα πρόσωπο το οποίο φαίνεται να σας ενδιαφέρει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας βρει η σημερινή μέρα καθώς θα πρέπει να συναντήσετε πολλά άτομα από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις, θα μοιραστείτε τα νέα σας με ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε και θα βιώσετε συναισθηματική ολοκλήρωση. Στα αισθηματικά σας αναζητάτε εκείνο το ταίρι εσείς οι αδέσμευτοι που δε θα σας κάνει να νιώθετε μοναξιά, που θα σας καταλαβαίνει, θα σας δείχνει τα συναισθήματά του και σε όλα αυτά τα θέλω σας η αλήθεια είναι ότι δε θα θελήσετε να κάνετε κανέναν συμβιβασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητοί μου Τοξότες, τρανταχτές αλλαγές καταφθάνουν στην ερωτική σας ζωή, ίσως να αλλάξετε ταίρι, ίσως να σκεφτείτε την προοπτική του γάμου. Το σίγουρο είναι πως το ξημέρωμα θα σας βρει σε μια άλλους είδους ερωτική ζωή, εσείς οι ίδιοι με τις αποφάσεις σας θα αναποδογυρίσετε τα δεδομένα. Αν αναζητήσετε καινούργια γνωριμία θα την βρείτε μπροστά σας, εσείς που είστε ελεύθεροι ή βιώνετε μια αποτυχημένη σχέση, τώρα θα ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν βαρεθήκατε το ταίρι σας, αλλά βαρεθήκατε τη στασιμότητα σας, σήμερα θα κάνετε πρόταση ανατροπής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενώ έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να συναντήσετε τους φίλους σας και τους αγαπημένους για να χαρείτε μαζί τους τη μέρα σας, η αλήθεια είναι πως εσείς θα έχετε στην άκρη του μυαλού σας τα οικονομικά σας. Τέτοιες μέρες που δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας βοηθούν στο να σκέφτεστε με καθαρό μυαλό και αντικειμενική οπτική έτσι ώστε να βρίσκετε λύσεις. Προσέξτε σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι άθελά σας μην κάνετε το ταίρι σας να νιώθει ότι παραμελείτε τη σχέση σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και θα κινηθείτε σήμερα σε φιλικά πλαίσια, μέσα σας θα υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου. Δε θα ξέρετε τι είναι αυτό που σας γεμίζει σήμερα, με τι να ασχοληθείτε έτσι ώστε να νιώσετε καλά και κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει πολύ στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε τομείς που θεωρείτε εσείς ότι πρέπει. Στα αισθηματικά σας βιώνετε με πάθος τα συναισθήματά σας εσείς οι δεσμευμένοι ωστόσο δεν είστε σε φάση σήμερα να τα εξωτερικεύσετε και να τα δείξετε στο ταίρι σας, όχι γιατί δεν είστε σίγουροι για αυτά αλλά, γιατί δεν επιθυμείτε να ανοιχτείτε συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ
Άκρως επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα και θα λάβετε ικανοποίηση από τις επαφές που θα έχετε με φίλους και γνωστούς. Φροντίζετε να περάσετε όμορφα μαζί τους και δεν αναζητάτε σήμερα μόνο τη διασκέδαση και την καλοπέραση αλλά σας ενδιαφέρει και η βαθύτερη επικοινωνία μαζί τους. Επιδιώκετε να ανοίξετε όμορφες συζητήσεις, να κάνετε ανταλλαγή ιδεών, να ακούσετε τις απόψεις τους αλλά και να εκφράσετε τις δικές σας. Και στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι δίνετε βάση περισσότερο στην επικοινωνία με το ταίρι σας και στο πως θα εκφραστείτε και οι δύο με όμορφα λόγια και πράξεις.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου