14.8.16

Ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Γίνετε ακόμα πιο αυθόρμητοι και διασκεδαστικοί σήμερα, αγαπημένοι Κριοί, φλερτάρετε με μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, μην αφήνετε τις ευκαιρίες στον έρωτα να φεύγουν ανεκμετάλλευτες, επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα πιο ανάλαφρα θέματα που σας απασχολούν, επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με μηνύματα και τηλεφωνήματα, οργανώστε τις παρέες και τους φίλους σας, συναντηθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο με κεφάτη, ζωντανή και χαρούμενη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι απαιτητικοί ρυθμοί παύουν να σας πιέζουν σήμερα, φίλοι μου Ταύροι, χαλάρωση, ξεκούραση και ανεμελιά από τα προβλήματα και τα διλήμματα της καθημερινότητας, είναι η πλέον ενδεδειγμένη, γλυκιά συνταγή για να περάσετε όμορφα, για να βρεθείτε με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να κάνετε ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι μακριά από τις έγνοιες και τις φροντίδες που καταπιέζουν τον δεσμό σας, για να λειτουργήσετε περισσότερο με το συναίσθημα και καθόλου με τη λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως δεν σας αρκεί να περνάτε όμορφα και ευχάριστα, καλοί μου Δίδυμοι, αυτές τις μέρες, αλλά αναζητάτε την περιπέτεια και τις πιο βαθιές αιτίες της ευτυχίας και αυτό είναι προς όφελός σας, γιατί ανακαλύπτετε αλήθειες που κρύβει στην καρδιά ο ερωτικός σας σύντροφος για το μέλλον της σχέσης σας, έχετε το χρόνο να συναποφασίσετε για τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και την εξωτερική σας εμφάνιση οι ελεύθεροι, φλερτάρετε ασύστολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διαθέτετε εξωτερική και εσωτερική γοητεία σήμερα, αγαπημένοι Καρκίνοι, τέτοια που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στο ταμπεραμέντο και την ομορφιά σας, γι’ αυτό μην κάνετε το ταίρι σας να ζηλεύει, αλλά σταθείτε στο πλευρό του δεσμού σας με εμπιστοσύνη στις αρετές και τα ταλέντα σας και αισιοδοξία πως το μέλλον ανήκει στη σχέση σας. Αν χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας, κλειστείτε για λίγο στο καβούκι σας και συζητήστε ήρεμα με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ 
Αρκετά κλειστήκατε στο καβούκι σας φίλοι μου Λέοντες, σήμερα μπορείτε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας στα κοντινά πρόσωπα και τον αγαπημένο σας σύντροφο, παίρνοντας από κοινού αποφάσεις για τα σχέδια των διακοπών ή για τα πλάνα που έχετε οργανώσει μια κοντινή φυγή. Μην αντιστέκεστε στις όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές που σας χαρίζει το ταίρι σας, εκμεταλλευτείτε οι ελεύθεροι έναν πλατωνικό έρωτα που προσεγγίζει από πολύ κοντά την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην μπερδεύεστε σήμερα αγαπημένοι Παρθένοι με τα μην, τα δεν, και την αρνητικότητα που βγάζουν προς τα έξω ορισμένοι φίλοι, ή πρόσωπα του περιβάλλοντος, αφεθείτε σε αυτό που λέει η ψυχή σας, πάρτε αποφάσεις για σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα μακριά από δυσοίωνες και φλεγόμενες καταστάσεις, από μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι στο φόρτε της, οι αισθησιακές ευκαιρίες ανήκουν σε όσους από σας ψάχνετε την αληθινή αγάπη. 

ΖΥΓΟΣ
Έχετε ήδη ξαναβρεί το κέφι και την αισιοδοξία σας, φίλοι Ζυγοί, έχετε απομακρύνει τις προκλήσεις και τα εμπόδια που βάζουν τη σχέση σας σε κίνδυνο, είναι καιρός να ευτυχίσετε και να απολαύστε με τον ερωτικό σας σύντροφο μοναδικές, δοτικές και τρυφερές στιγμές, να οργανώσετε μια κοντινή ή μακρινή φυγή, να μην κοιτάζετε πίσω τις αμφίρροπες και αμφίβολες καταστάσεις του παρελθόντος που σας φέρνουν θλίψη, κατήφεια και πόνο, να προσανατολιστείτε στο μέλλον με αποφασιστικότητα και θάρρος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικεντρωθείτε να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν, αγαπημένοι Σκορπιοί, να κατακτήσετε τα οράματα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, κάντε συζητήσεις και επαφές με έμπιστα άτομα από το περιβάλλον που κινείστε, απολαύστε την ξεγνοιασιά και την ηρεμία των διακοπών σας με τον αγαπημένο σας σύντροφο, ταξιδέψτε και επικοινωνήστε με ένα παλιό σας φλερτ οι ελεύθεροι φίλοι, παίξτε με τον έρωτα και τις καυτές στιγμές που σας προσφέρει απλόχερα μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πείτε αντίο στα προβλήματα, στα διλήμματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, φίλοι μου Τοξότες, δείχνοντας την προσοχή και το βάρος σας κυρίως στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, που ίσως χωλαίνει περισσότερο τελευταία, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ακολουθείστε το ένστικτο και την φωνή της διαίσθησής σας για το πρόσωπο που αγαπάτε, μετριάζοντας αισθητά τη ζήλεια και τους καβγάδες, οι αδέσμευτοι έχετε όλο το πεδίο ελεύθερο για να κάνετε πράξη τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, καλοί μου Αιγόκεροι, αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τις έγνοιες και τις ευθύνες της δουλειάς και απομακρυνθείτε από την οχλαγωγία και το θόρυβο, επιλέγοντας πλάι σας μια καλή και ήρεμη συντροφιά, ενώ οι δεσμευμένοι φίλοι καλείστε σήμερα να μη λογομαχήσετε με το ταίρι σας για ανούσιες λεπτομέρειες, αλλά να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα απειλούν σοβαρά τη σταθερότητα και τη σιγουριά της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταπολεμείστε το άγχος και τις αγωνίες σας αγαπημένοι Υδροχόοι σήμερα, βάζοντας προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας, αξιολογείστε τι σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι και κεφάτοι, και ακολουθήστε το όνειρό σας στην αγκαλιά του ερωτικού σας συντρόφου, κόβοντας τις κακές συνήθειες των εντάσεων και της ανταγωνιστικής διάθεσης. Για σας τους αδέσμευτους φίλους, ο έρωτας αγγίζει την ψυχή και το κορμί σας, αρκεί να ενδώσετε σε μια υπέροχη γνωριμία που σας προσεγγίζει. 

ΙΧΘΥΣ
Καταπολεμείστε το άγχος και τις αγωνίες σας αγαπημένοι Υδροχόοι σήμερα, βάζοντας προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας, αξιολογείστε τι σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι και κεφάτοι, και ακολουθήστε το όνειρό σας στην αγκαλιά του ερωτικού σας συντρόφου, κόβοντας τις κακές συνήθειες των εντάσεων και της ανταγωνιστικής διάθεσης. Για σας τους αδέσμευτους φίλους, ο έρωτας αγγίζει την ψυχή και το κορμί σας, αρκεί να ενδώσετε σε μια υπέροχη γνωριμία που σας προσεγγίζει. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου