28.7.16

Ελληνικά μυθιστορήματα από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ για αυτό το καλοκαίρι


Το χνάρι που δεν έσβησε
Ένα πληθωρικό πολυπρόσωπο μυθιστόρημα, γραμμένο µε ψυχή και µε την ιδιαίτερη χαρακτηριστική γραφή της Νοέλ Μπάξερ που, για µία ακόμη φορά, µπλέκοντας έξοχα τη µυθιστορία µε την ελληνική ιστορία, ανιχνεύει τις μύχιες πτυχές της ανθρώπινης φύσης.



Όταν φεύγουν τα σύννεφα
Ένας πετυχημένος και ζηλευτός γάμος θα καταλήξει σε εφιάλτη...


Υφαίνοντας όνειρα
Δυνατοί έρωτες ξεδιπλώνονται, βαριά απωθημένα γεννιούνται, χωρισμοί και επανασυνδέσεις απειλούν την εύθραυστη ισορροπία του ψυχικού κόσμου των ηρώων.



Την Κυριακή έχουμε γάμο
Οι ήρωες της ιστορίας αυτής θα παίξουν και θα μπλεχτούν μέσα στον χρόνο. Θα ενηλικιωθούν με επικίνδυνη ταχύτητα. Έρωτας, πάθος, θάνατος, γέλιο. Και πίσω απ’ όλα ο γάμος, σαν πρόσχημα σοβαρό, με την αστεία αθωότητά του.




Η νύφη της Μασσαλίας
Όλοι είναι ίσοι απέναντι στα καπρίτσια της μοίρας. Ή μήπως όχι;



Ουρανόεσσα
Μυστηριακές τελετές λουσμένες φωτιά και πανσέληνο, και όρκοι σιωπής φορεμένοι σε ένα δαχτυλίδι, που παντρεύει θεούς και ανθρώπους σε ένα κοινό παρόν.



Φόνος 5 αστέρων
Κληρονομιές, εκβιασμοί, κρυμμένα πάθη, θαμμένες αλήθειες, ερωτικά σκάνδαλα, συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει... μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει.


Θάλασσες μας χώρισαν
Η μοίρα θα μπλέξει δύο αδερφές σε συμβάντα σημαδεμένα με τρέλα, απόρριψη, καταπιεσμένους πόθους, καταστροφικά αισθήματα, μέχρι να τις ξεβράσει σε μια θάλασσα δακρύων και τύψεων, σε έναν αγώνα συγχώρεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου