18.7.16

Ζώδια σήμερα 18 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να ξεκινά η εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο εσείς αυτό που σκέφτεστε είναι τα ερωτικά σας και όλα αυτά που θα θέλατε να είχατε σε αυτόν τον τομέα. Οι αδέσμευτοι ποθείτε να ερωτευθείτε, να ζήσετε ανέμελες στιγμές, να νιώσετε αυτό το έντονο καρδιοχτύπι. Οι δεσμευμένοι θέλετε να τελειώσετε γρήγορα από όλες σας τις υποχρεώσεις σας και να αφεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, να κάνετε μία έξοδο μαζί και να ερωτευθείτε από την αρχή. Ιδιαίτερα λοιπόν ερωτική η σημερινή μέρα για εσάς, χαρείτε την.

ΤΑΥΡΟΣ
Έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς και καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις στα επαγγελματικά σας, που δε σας αφορούν άμεσα. Θα υπάρξει ένα έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας, αλλά δε θα αφορά εσάς προσωπικά. Μην πάρετε θέση και μην πείτε τη γνώμη σας σε ό,τι κι αν ακούσετε σήμερα. Αισθηματικά, κάπως μπερδεμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα γιατί από τη μία θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις εσείς οι δεσμευμένοι, αλλά από την άλλη δε θέλετε να αλλάξετε στην παρούσα φάση την κατάσταση που ζείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδιαφέρουσα θα την χαρακτήριζα τη μέρα, καθώς θα είναι τόσο γεμάτη από επαφές και επικοινωνίες, που δε θα βαρεθείτε ούτε στιγμή. Ασχολείστε σήμερα με πολλά και διάφορα πράγματα και νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε κάποια κεφάλαια, που αφήνατε για καιρό ανοιχτά. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δε θα μείνετε παραπονεμένοι όμως και στα αισθηματικά σας, γιατί εσείς οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα σήμερα να περάσετε απίστευτα όμορφες στιγμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σήμερα τα επαγγελματικά σας. Κάποιες εξελίξεις που θα έχετε, δε θα σας αφήσουν και τόσο ευχαριστημένους. Θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να επιδείξετε έναν δυναμισμό, που θα σας φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Οι φίλοι σας σήμερα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας, γιατί θα σταθούν αρωγοί σε όλα όσα έχετε κατά νου να κάνετε μαζί τους. Θα σας ακολουθήσουν και θα σας βοηθήσουν πολύ να αποφορτιστείτε από την απαιτητική μέρα που είχατε. 

ΛΕΩΝ
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείτε σήμερα καθόλου. Θα είστε δραστήριοι και γεμάτοι νέες ιδέες για το πώς θα περάσετε τη μέρα σας εποικοδομητικά, παρέα με τα άτομα που αγαπάτε. Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η μέρα σας και στα αισθηματικά σας, κυρίως για εσάς τους αδέσμευτους που παρατηρείτε να κινείται κάτι στα ερωτικά σας, που δε σας αφήνει ασυγκίνητους. Είναι ένας νέος έρωτας, ένα νέο φλερτ που σας εκφράζει απόλυτα; Φαίνεται πως θα έχει ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βάλτε σε τάξη σήμερα κυρίως τις σκέψεις σας, γιατί η αλήθεια είναι ότι είστε αρκετά χαοτικοί και δε σας αρέσει καθόλου αυτό. Κάντε έναν σωστότερο προγραμματισμό για τη μέρα σας και αφιερώστε χρόνο σε ό,τι θεωρείτε εσείς προτεραιότητα για την καθημερινότητά σας. Μην ασχοληθείτε παράλληλα με πολλές καταστάσεις γιατί θα μπερδευτείτε και δε θα καταφέρετε να τελειώσετε όλα όσα θέλετε. Και στα αισθηματικά σας θα πρέπει να βάλετε μία τάξη γιατί νιώθετε κάπως μετέωροι. Σαν να μην ξέρετε τι θέλετε, σαν να μην είστε ικανοποιημένοι με τίποτα και κανέναν.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σήμερα σας καλεί να ασχοληθείτε με καταστάσεις και πρόσωπα που σας ευχαριστούν, που σας προκαλούν χαρά και σας δημιουργούν χαρούμενα συναισθήματα. Έχετε ανάγκη από χαρά σήμερα, από ανθρώπους που θα σας κάνουν να γελάσετε και να περάσετε καλά. Ίσως να θέλετε να ξεφύγετε από μία καθημερινότητα που δε σας εκφράζει απόλυτα. Ίσως να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά δεν είστε έτοιμοι ακόμα. Αφιερώστε λοιπόν τη μέρα σας σε εσάς και στις πραγματικές σας ανάγκες, που ζητούν κάλυψη από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρείτε σήμερα τον τρόπο να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, δείξτε δυναμισμό στην εργασία σας και φανείτε μαχητικοί. Η μέρα ευνοεί τις νέες ιδέες, το όραμα στα επαγγελματικά σας και γενικότερα την επέκταση όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θέλετε επίσης να βγείτε και να διασκεδάσετε, αλλά από την άλλη σκέφτεστε και λίγο να απομονωθείτε και να σκεφτείτε την αισθηματική σας ζωή. Βρίσκεστε με το άτομο που θέλετε; Είστε στη σωστή σχέση; Λαμβάνετε συναίσθημα; Ερωτήματα προς άμεση απάντηση! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα εσωτερικών αναζητήσεων η σημερινή για εσάς. Καλείστε σήμερα να απαντήσετε σε καίρια ερωτήματα που φαίνεται να σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Θέλετε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, να πειραματιστείτε σε νέες περιπέτειες, σε νέες προσλαμβάνουσες και γιατί όχι, σε νέο κοινωνικό κύκλο. Διψάτε για αλλαγές σήμερα, για καταστάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε έντονα ανανεωμένοι. Βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε, γιατί φαίνεται ότι έχετε πολύ ανάγκη να νιώσετε ότι δε βαλτώνετε και δεν ασχολείστε διαρκώς με τα ίδια και τα ίδια. Σε όλους τους τομείς της ζωής σας αυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διανύετε μία περίοδο άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά φαίνεται πως σήμερα δεν αφήνεστε να χαρείτε όλα τα καλά που σας έρχονται. Σαν να φοβάστε και τη σκιά σας λειτουργείτε. Δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους γύρω σας και μη νιώθετε απειλή, χωρίς να συντρέχει λόγος. Δείξτε εμπιστοσύνη και στα γεγονότα που σας συμβαίνουν, τα οποία είναι ευχάριστα. Χαρείτε τη χαρά και μην κλείνεστε στο καβούκι σας σήμερα, ναι συμβαίνουν και καλά γεγονότα σε αυτή τη ζωή. Και ναι, σε όλους τους τομείς και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περιπέτεια θέλετε να έχει η σημερινή σας μέρα, να νιώσετε πως ασχολείστε με ό,τι σας ευχαριστεί ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην εργασία σας, σήμερα θα είστε δημιουργικοί και δε θα θελήσετε να ασχοληθείτε με δουλειές που είναι μονότονες. Ακόμα και στις επαφές με τους φίλους σας θα είστε εφευρετικοί ως προς τον τρόπο που θα επιλέξετε για να περάσετε καλά μαζί τους. Και στα αισθηματικά σας επιθυμείτε να κάνετε με το σύντροφό σας κάτι έξω από τα συνηθισμένα, να πάτε μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει για παράδειγμα.

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα έχει αρκετό τρέξιμο για εσάς, γιατί θέλετε να καταφέρετε να τελειώσετε με υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Νιώθετε πάρα πολύ καλά με τις επαγγελματικές σας επιλογές και όσοι δεν έχετε εργασία ξεκινήστε σήμερα να κάνετε μία πιο οργανωμένη έρευνα, έτσι ώστε να βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Στα αισθηματικά σας θέλετε να κατασταλάξετε εσείς οι αδέσμευτοι για το τι ακριβώς θέλετε και αποζητάτε από την ερωτική σας ζωή. Θέλετε συντροφικότητα αυτό το διάστημα ή όχι; Θέλετε συναίσθημα ή επιθυμείτε μια πιο χαλαρή κατάσταση; Σκεφτείτε το! 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου