17.7.16

Ζώδια σήμερα 17 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι, γιατί τα σχέδια και οι στόχοι σας δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο ελπίζατε, καλοί μου Κριοί, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού προκαλεί μια αστάθεια και μια περίπλοκη κατάσταση γύρω σας, επηρεάζοντας την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, έτσι ώστε να αναγκαστείτε να σχηματίσετε δικλείδες ασφάλειας και ισορροπίας γύρω από το δεσμό σας. Μην εμπιστεύεστε τα κρυφά σας αισθήματα σε άτομα που δε χαίρουν της απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην μεγαλοποιείτε τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στην καθημερινότητά σας, αγαπημένοι Ταύροι, κάντε ειλικρινείς συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο τέτοιες, που δε θα μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα δημιουργικά ταλέντα και την αξιοσύνη σας. Η Σελήνη σήμερα στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου σας προκαλεί να κοιτάξετε κατάματα το δεσμό σας, απελευθερώνοντας από μέσα σας όλη την ένταση του πάθους και του έρωτα που αισθάνεστε για το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τονίζει τη φήμη και τη δημοτικότητά σας, φίλοι Δίδυμοι, και εκσφενδονίζει τη λάμψη και τη γοητεία σας στα ύψη, πράγμα που δεν αφήνει καθόλου ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο και φέρνει στους αδέσμευτους ανέλπιστες γνωριμίες, ενώ στους δεσμευμένους φέρνει τη χαρά, την καλή επικοινωνία και τις ευτυχισμένες στιγμές που λείπουν από το δεσμό σας, καθώς θυμάστε όμορφες στιγμές από το παρελθόν, διώχνοντας τη ζήλια και την καχυποψία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Σκορπιό κι αυτός ο συνδυασμός της αποφασιστικότητας και της αισιοδοξίας δεν μπορεί παρά να φέρει ευνοϊκές και εύρωστες συνθήκες στην καθημερινότητά σας. Μη διστάζετε να πάρετε καθοριστικές πρωτοβουλίες στην συναισθηματική σας ζωή αν δεν είστε σε δέσμευση, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας γνωριμίας που από καιρό σας έλκει. Αν είστε σε σχέση, δείξτε σεβασμό και κατανόηση στις επιθυμίες του συντρόφου σας. 

ΛΕΩΝ 
Προσκλήσεις και προτάσεις από αγαπημένα πρόσωπα και κοινωνικές υποχρεώσεις τραβούν την προσοχή σας σήμερα, αγαπημένοι Λέοντες, η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης ζωντανεύουν και πάλι την αισιοδοξία και τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και σας κάνουν κυρίαρχους του παιχνιδιού της ζωής σας. Η γοητεία που εκπέμπετε και τα δημιουργικά ταλέντα που καλλιεργείτε με επιδεξιότητα, δεν είναι διόλου απίθανο να φέρουν στα σκαλοπάτια της καρδιάς σας την επανασύνδεση που τόσο περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προτιμήστε μια στρατηγική χαμηλών τόνων σήμερα, φίλοι μου Παρθένοι, διότι το τρίγωνο Ήλιου και Άρη συνωμοτεί για να πετύχετε τους προσωπικούς και ερωτικούς σας στόχους με ευγενή άμιλλα και όχι με ανταγωνιστική διάθεση απέναντι στα κοντινά σας πρόσωπα και τον αγαπημένο σας σύντροφο. Εκφραστείτε με ευέλικτες και διπλωματικές κινήσεις και επιλογές στην ερωτική σας ζωή, για να δρέψετε τους μεστούς καρπούς της τρυφερότητας και της ευτυχίας από το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείτε να γίνετε η ψυχή της παρέας, καλοί μου Ζυγοί. Είτε αποφασίσετε να κάνετε μια εκδρομή με φίλους και το αγαπημένο σας ταίρι, είτε να φιλοξενήσετε κοντινά και προσφιλή σας άτομα, κερδίζετε το στοίχημα της αρμονίας και της γαλήνης στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας τα πολλά και περιττά υλικά έξοδα, αλλά ενθαρρύνοντας τη γλυκύτητα, την αβρότητα και την ευγένεια με τον τρόπο σας. Το τετράγωνο Σελήνης-Δία σας προτείνει να ελέγξετε τις επιθυμίες σας και να έχετε αυτοσυγκράτηση στα θέλω σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας σε ορθή πορεία, δεν μπορεί, αγαπημένοι Σκορπιοί, παρά να αναπτερώσει το ηθικό σας και να αποδεχτείτε προσκλήσεις και ευχάριστες προκλήσεις από τα κοντινά σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά και να λάμψετε με την εξωτερική σας εμφάνιση και την εσωτερική σας δύναμη. Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σε σας που δεν έχετε μόνιμη δέσμευση, γιατί μπορείτε να ανιχνεύσετε μέσα από τα φλερτ και τις γνωριμίες, το κατάλληλο ταίρι για μια ιδανική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάντε σχέδια για προσωπικές και συναισθηματικές αποδράσεις σήμερα, φίλοι Τοξότες, υποδεχτείτε μια επανένωση που περιμένετε εδώ και καιρό και προσέξτε να μη δώσετε και την ψυχή σας στον έρωτα, αν δεν πάρετε τα εχέγγυα με πράξεις ζεστασιάς και τρυφερότητας από το σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε την σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη για να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος και να στήσετε τη σχέση σας ή μια νέα γνωριμία, κάτω από το πρίσμα της ζωντάνιας, του κεφιού και της χαράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, αγαπημένοι Αιγόκεροι, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, προκειμένου να μειώσετε τον παρορμητισμό και το εξουσιαστικό σας προφίλ στα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα, για να μη βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες και επικίνδυνες εκπλήξεις στη σχέση σας, ίσως γιατί δε θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη στις επιδιώξεις και τους στόχους σας ή έχετε την ανάγκη να πρωτοτυπήσετε με τις ιδέες και τα θέλω σας και ο περίγυρος να μην ανταποκρίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση σήμερα, καλοί μου Υδροχόοι, στις ειδήσεις που θα μάθετε και τις προκλήσεις που σας περιμένουν, είτε αυτές αφορούν τα οικονομικά σας, είτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια πολύ θερμή και τρυφερή πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο για κοινές διακοπές, για συμβίωση, για ένα πολυπόθητο ταξίδι που είχατε σχεδιάσει, είναι γεγονότα που σας τραβούν το ενδιαφέρον και την προσοχή, σας χαλαρώνουν και σας βάζουν για τα καλά στο πνεύμα του καλοκαιριού και της χαράς.

ΙΧΘΥΣ
Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σας παροτρύνει σήμερα, αγαπημένοι Ιχθύες, να δείξετε τις πρωταγωνιστικές και ηγετικές σας ικανότητες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, να πάρετε πρωτοβουλίες για μια εκδρομή με το ταίρι σας, κυρίως κοντά σε υδάτινο στοιχείο, να δείξετε αυτοπεποίθηση στα καλλιτεχνικά σας (και όχι μόνο) ταλέντα και να γοητέψετε τον ερωτικό σας σύντροφο με την εξωτερική εμφάνιση και τον εσωτερικό σας πλούτο. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε καμιά νέα γνωριμία και αισθησιακό φλερτ να πάνε χαμένα.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου