15.7.16

Ζώδια σήμερα 15 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, ετοιμάστε βαλίτσα και αποδράστε για ένα χαλαρό τριήμερο. Αφήστε τα προβλήματα που σας περιτριγυρίσουν αυτό το διάστημα και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και ιδιαίτερα για το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αφιερώστε χρόνο για τα αγαπημένα σας άτομα και βγείτε έξω μαζί τους, για να διασκεδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα μιλήσετε για τα προβλήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Μη διστάσετε να ακούσετε την γνώμη των άλλων, γιατί θα σας φανεί πολύτιμη το επόμενο διάστημα. Ακόμη, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη θα διεγείρει τη λίμπιντο σας για τον σύντροφό σας. Βρείτε καινούρια κόλπα τα οποία θα… του κόψουν την ανάσα! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, θα πρέπει αποφύγετε τις συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, προσπαθώντας να επιβληθείτε. Η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει απότομη και με αυτό τον τρόπο θα κάνετε κάποιους ανθρώπους να αλλάξουν γνώμη για εσάς. Επίσης, κάποια προβλήματα που σας άγχωναν στο παρελθόν στη δουλειά σας, θα τα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και σοβαρότητα, κι αυτό σας βοηθάει πολύ για το μέλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, η ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα κάνει το σύντροφό σας ευτυχισμένο. Από την άλλη, προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί θα έχετε πολλά νεύρα. Ηρεμήστε και δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, είναι ευκαιρία να μιλήσετε με τα κοντινά σας πρόσωπα για τα περιβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, είναι μια καλή ευκαιρία για μια κοντινή απόδραση. Βρείτε την ηρεμία και την χαλάρωση που σας αξίζει και επιθυμείτε εδώ και αρκετό καιρό. Αν δεν μπορέσετε να οργανώσετε αυτό το ταξιδάκι, βγείτε το βράδυ να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Κοινωνικοποιηθείτε, βρείτε νέες παρέες και παραδοθείτε στα φλερτ που θα προκύψουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, θα έχετε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά απέναντι στους γύρω σας. Ίσως να γίνετε απότομοι και να πείτε πράγματα, τα όποια θα πληγώσουν τους άλλους. Από την άλλη, η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται και δεν αποκλείονται τα… παθιασμένα παιχνίδια με το σύντροφό σας. Βρείτε χρόνο λοιπόν για το ταίρι σας σήμερα, αλλά ιδιαίτερα για τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα με την Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, ίσως θελήσετε να ξεφύγετε από όλους και από όλα. Η Παρασκευή αυτή είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε ένα τριήμερο σε κάποιο κοντινό νησί. Βρείτε την χαλάρωση που σας αρμόζει και αφήστε τα προβλήματα για τους άλλους. Ακόμη, είναι μια καλή ευκαιρία για να βγείτε με τον σύντροφό σας και να κάνετε μαζί πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, θα τα βρείτε λίγο σκούρα τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να έχετε νεύρα και να ξεσπάτε στους άλλους. Θα γίνετε απότομοι και αυτό δε θα σας βοηθήσει στη δουλειά. Για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να δείτε ποιο είναι το πρόβλημα. Αυτό το διάσημα τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και παθιασμένα και μπορεί να προκύψει μια καλή γνωριμία στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, ξεκινά για εσάς ένα τριήμερο με πολύ όρεξη και κέφι. Ευκαιρία λοιπόν να οργανώσετε μια εκδρομή και να ξεχάστε ό,τι σας βαραίνει. Θα νιώσετε αισιοδοξία για το μέλλον και θα απολαύσετε τη ζωή. Οι δεσμευμένοι, βγείτε με τον αγαπημένο σας και διασκεδάστε με κοινούς φίλους, ενώ οι ελεύθεροι μπορείτε να απολαύσετε τα φλερτ που θα προκύψουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν σας απασχολεί. Με τον ερωτισμό σας θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές πάθους με το πρόσωπο που αγαπάτε. Εκφράστε ελευθέρα τα συναισθήματά σας σήμερα και θα πάρετε μεγάλη χαρά και… όχι μονό. Ωστόσο, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη θα είστε λίγο απότομοι με τους συνεργάτες σας στον επαγγελματικό σας τομέα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, θα νοιώθετε έντονη την επιθυμία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ταξιδέψετε σε μέρη μακρινά. Επειδή όμως αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολο, μπορείτε να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση με το σύντροφο ή τους φίλους σας. Θα σας χαλαρώσει και θα σας ηρεμήσει απ’ τα προβλήματα που έχετε. Αν ούτε μια κοντινή εκδρομή δεν είναι εύκολο να γίνει, τότε βγείτε το βράδυ να διασκεδάσετε και μην μείνετε μέσα.

ΙΧΘΥΣ
Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, τις οποίες οφείλετε να εκμεταλλευτείτε γιατί δύσκολα θα ξαναπαρουσιαστούν. Ακόμη, θα έχετε επικοινωνία με τα δικά σας άτομα. Μιλήστε μεταξύ σας και συζητήστε για τα προβλήματα που σας απασχολούν. Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, πιθανόν να νιώσετε εκνευρισμό και να είστε απότομοι με τους συνεργάτες σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου