13.7.16

Ζώδια σήμερα 13 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας βρίσκει έντονα προβληματισμένους με διάφορα θέματα τα οποία θέλετε να τακτοποιήσετε και ίσως να μη νιώθετε ότι έχουν την έκβαση που εσείς υπολογίζατε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σας και φροντίστε να μη δείχνετε ξεκάθαρα τις προθέσεις σας στους συναδέλφους σας. Και στα ερωτικά σας θα υπάρξει ένας προβληματισμός, καθώς θα νιώσετε ότι υπάρχει μία διάσταση απόψεων με το σύντροφό σας και ότι θα πρέπει αυτή τη φορά να κάνετε εσείς πίσω, προκειμένου να μην πάρει διάσταση ένας καυγάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα απαιτεί προσοχή κυρίως στις διεκδικήσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα νιώσετε πως θέλετε παραπάνω από όσα μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι και αυτό το συναίσθημα ενδεχομένως να σας καταπιέσει. Προσπαθήστε να έχετε ένα φίλτρο απέναντι σε ό,τι μπορεί να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Η μέρα σήμερα είναι πάρα πολύ καλή για τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Μπορείτε εσείς οι αδέσμευτοι μέσα από τις συναναστροφές σας, να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούσαν κατά το παρελθόν και θα χαρείτε πάρα πολύ, γιατί θα δείτε αυτά τα θέματα να φτάνουν στο σημείο που εσείς θέλετε. Στα επαγγελματικά σας σήμερα θα νοιώσετε ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας, αλλά και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Στα αισθηματικά σας βάζετε σε τάξη τη σκέψη σας και ορίζετε τις προτεραιότητές σας. Εσείς οι δεσμευμένοι ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, έτσι ώστε να μη σας κάνει παράπονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα με μεγάλη αισιοδοξία και πολύ κέφι. Στα επαγγελματικά σας αισθάνεστε πάρα πολύ δημιουργικοί, το ένστικτό σας στις αποφάσεις που θα πάρετε θα αποδειχθεί αλάθητο και θα νιώθετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε. Είστε σε μία φάση που αναζητάτε την ηρεμία και την ασφάλεια στα ερωτικά σας και προσδοκάτε να λάβετε συναίσθημα από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε τη συντροφικότητα που σας λείπει, αλλά δεν έχετε σκοπό να κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας. 

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις που βιώνετε στα επαγγελματικά δε σας καλύπτουν και σας δημιουργούν μία εσωτερική σύγχυση. Από τη μία θέλετε να εμπιστευθείτε ανθρώπους και να μοιραστείτε μαζί τους τις ιδέες και τα πλάνα σας, από την άλλη όμως δεν είστε σίγουροι για το ποια άτομα πρέπει να εμπιστευτείτε τελικά. Φροντίζετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας σήμερα στα επαγγελματικά, έτσι ώστε να μην έχει κανείς παράπονο από εσάς και να μη δώσετε λαβή για κανένα σχόλιο εις βάρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα αυτό που εσωτερικά και ουσιαστικά επιθυμείτε, είναι να δραπετεύσετε από όλους και από όλα και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, έτσι ώστε να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Δε θέλετε να καταπιαστείτε με βαρετές δραστηριότητες, γιατί αυτό που σας ευχαριστεί περισσότερο σήμερα είναι να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε με τον τρόπο σας το πόσο καλά νιώθετε που είστε παρέα με τους φίλους σας. Στα αισθηματικά σας υπάρχει μία αναποφασιστικότητα σχετικά με το αν θέλετε να είστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή όχι.

ΖΥΓΟΣ
Μέρα αλλαγών η σημερινή για εσάς, αν και οι αλλαγές δεν είναι και το δυνατό σας χαρτί. Ωστόσο σήμερα θέλετε να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις που νιώθετε ότι δε σας εκφράζουν και δε σας αντιπροσωπεύουν. Ίσως να είναι η διάθεσή σας για αλλαγή έντονη, γιατί παρατηρείτε το τελευταίο διάστημα μία στασιμότητα στην καθημερινότητά σας γενικότερα. Στα αισθηματικά σας, το κλίμα στη σχέση σας για εσάς τους δεσμευμένους θα είναι περίφημο και θα νιώσετε έντονο πάθος με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με πολλά και ταυτόχρονα πράγματα θα ασχοληθείτε σήμερα, καθώς πολλοί τομείς της ζωής σας χρειάζονται μια επανεκκίνηση. Από τη μία τα επαγγελματικά σας και οι υποχρεώσεις σας που θα είναι αυξημένες, από την άλλη οι επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία θα θελήσουν να σας δουν και να περάσουν χρόνο μαζί σας. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και το πραγματικό θέλω σας για σήμερα, που είναι να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Να μιλήσετε με το σύντροφό σας εσείς που είστε σε σχέση, να πείτε τα νέα σας και γενικότερα να έρθετε πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάπως πεσμένους θα σας βρει η σημερινή μέρα, κυρίως γιατί κυλά κάπως μονότονα και με αυξημένες υποχρεώσεις, γεγονός που θα σας κουράσει. Θέλετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι στις επιλογές σας, κάτι το οποίο δεν ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα. Μπορείτε όμως να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν μετά το απόγευμα, όπως το να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας, να διοργανώσετε μαζί τους μία έξοδο που θα σας χαλαρώσει από την έντονα απαιτητική μέρα σας. Επίσης, χαρά μπορείτε να πάρετε και από τον αισθηματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με διάθεση για δουλειά, για εξωστρέφεια και αυξημένη κοινωνικότητα σας βρίσκει η σημερινή μέρα. Θα είστε χαρούμενοι και θα νιώθετε καλά ό,τι και να κάνετε. Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα περάσετε καλά, γιατί και η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, αλλά και εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση. Μήπως ο έρωτας είναι η αιτία για όλη αυτή την καλή διάθεση; Μήπως ένα πολύ έντονο καρδιοχτύπι σας έχει γλυκάνει το τελευταίο διάστημα; Πάντως, ό,τι και να συμβαίνει, είστε στα καλύτερά σας! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να νιώσετε πίεση σήμερα στα επαγγελματικά σας, ωστόσο εσείς έχετε τον τρόπο πάντα να τα καταφέρνετε και να επιδεικνύετε το δυναμισμό που απαιτείται, για να τα φέρετε όλα εις πέρας. Σήμερα μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα ταξίδι και να κάνετε μία έρευνα για έναν προορισμό που θέλετε να επισκεφθείτε. Στον αισθηματικό τομέα, εσείς που δε βρίσκεστε σε κάποια σχέση νιώθετε ότι υπάρχει μία στασιμότητα. Έχετε ανάγκη να φλερτάρετε και να περάσετε καλά, γι’ αυτό βγείτε έξω με καλή παρέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ
Διεκδικείτε αυτό που αξίζετε σε όλους τους τομείς σήμερα και δε θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς πουθενά! Είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να βρείτε τους τρόπους να πετύχετε όλα όσα λαχταρά η καρδιά σας. Θα είστε διεκδικητικοί και στα ερωτικά σας, καθώς θα δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύ επιθυμείτε να βιώσετε στιγμές πάθους και ξεγνοιασιάς. Επιθυμείτε να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να δείξετε στο ταίρι σας το ρομαντισμό σας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου