22.6.16

«Αναζητώντας τις δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου» - Επιστημονικό συνέδριο σε Άργος και Ναύπλιο


Το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή- Λογοθεραπεία- Συμβουλευτική του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επιστημονικό Σωματείο Ε.Σ.Σ.Λ.Ε.Π.Ε. διεξάγουν για δεύτερη συνεχή χρονιά επιστημονικό συνέδριο στις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου με θέμα «Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου (VI)».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 19 έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, διδάκτορες και υποψήφιους διδάκτορες, ειδικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και στελέχη της εκπαίδευσης, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους μεταπτυχιακούς, φοιτητές Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. και σε όποιον ενδιαφέρεται να προσεγγίσει, να ενημερωθεί και να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στα επιστημονικά αντικείμενα που πραγματεύονται.

Σημειώνεται ότι θα παρουσιαστούν Κεντρικές Ομιλίες Μελών ΔΕΠ και Σχολικών Συμβούλων. Επιπλέον το Συνέδριο έχει σκοπό τη διάχυση των καλών πρακτικών των εκπαιδευτικών της πράξης, καθώς και την ανάδειξη νέων επιστημόνων του χώρου, οι οποίοι μπορούν να παρουσιάσουν τις δικές τους εισηγήσεις.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τον ακριβή χώρο διεξαγωγής, τη συμμετοχή, την κατάθεση ερευνών-μελετών αλλά και τις κύριες θεματικές του συνεδρίου, μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://www.slideshare.net/Logotherapy-esslepe/vi-61283300/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου