27.6.16

«Χοροί του κόσμου» για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο στο Δρέπανο


Μια εμπειρία που πρόκειται να ταράξει τα καλοκαιρινά νερά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν στο Δρέπανο το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη. Για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα διοργανώνεται Φεστιβάλ Χορού που συμπεριλαμβάνει χορούς latin, ballroom, salsa, bachata, Αργεντίνικο τάνγκο, Zumba, oriental, καθώς και aqua aerobics, stretching, και φυσικά ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χοροί του κόσμου» από την Παρασκευή 1 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 3 Ιουλίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο με σεμινάρια, εκδηλώσεις και πάρα πολύ χορό.

Πιστοποιημένοι και έμπειροι χοροδιδάσκαλοι θα παραδώσουν σεμινάρια και παραστάσεις ποικίλων χορών latin, ballroom, και όχι μόνο, ενώ οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις αναμένονται να εξάψουν ακόμη περισσότερο τις καλοκαιρινές μας βραδιές σε ένα μοναδικό πανελλαδικά Φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ειδικές τιμές για την διαμονή των μελών του, καθώς και νέων μελών, σε κοντινά ξενοδοχεία, ξενώνες, κάμπινγκ, ακόμη και δεντρόσπιτα που υπάρχουν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου