2.6.16

Active Sea Kayak Ναύπλιο 11.06.2016


Mε τη θερμοκρασία ν' ανεβαίνει καταλλήλως για καλοκαιράκι, καιρός να πάρουμε άλλη μια δόση αδρεναλίνης, με εντυπωσιακό sea kayak αυτή τη φορά, στο αγαπημένο και ρομαντικό Ναύπλιο!

Επέλεξε αν θα πάρεις μια από τις περιορισμένες θέσεις για ένα παιγνιδιάρικο sea kayak tour 2,5-3,5 ωρών σε φανταστικό τοπίο, με τον όγκο του Παλαμιδίου να δεσπόζει στο φόντο, καταγάλανα νερά, όμορφους σχηματισμούς στα βράχια που σε σημεία καλύπτονται από δέντρα ή και φραγκοσυκιές, το Μπούρτζι, την Αρβανιτιά, την Καραθώνα... υπέροχη ακτογραμμή (!) ή αν απλά θα έρθεις για βόλτα/μπάνιο με την παρέα σου και τους Active! :)

Το sea kayak θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς sea kayak, γνώστες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου. Με μακρόχονη πείρα στο sea kayak σε όλη την Ελλάδα και το ατού του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, οι οδηγοί είναι ευγενικοί και εμψυχωτικοί, με ευχάριστη διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα στο υδάτινο στοιχείο, μια επιπρόσθετη παράμετρος πλέον συνυφασμένη με μια Active περιπέτεια! :)

Εκτός από το sea kayak, θα έχουμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε μπάνιο στην πανέμορφη παραλία της Καραθώνας όπου υπάρχουν και καφεστιατόρια για να εξυπηρετηθούμε για φαγητό/ποτά.

Η περιπέτεια αυτή συνιστάται και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση και γνώσεις κολύμβησης.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 05 Ιουνίου 2016.

Κάνε κλικ και μπες στην περιπέτεια: http://www.activesundays.com/sea-kayak-nafplio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου