7.5.16

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" : Τελετή λήξης προγραμμάτων πρόληψης


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", πραγματοποίησε από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι και τον Απρίλιο του 2016, δυο προγράμματα πρόληψης κατά του καρκίνου, στα πλαίσια των οποίων ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν περισσότερα από 1500 άτομα, ενώ εξετάστηκαν δωρεάν, 1360 άτομα, άνδρες και γυναίκες. 

Τα έργα "Πρόληψη κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου" και "Εκπαίδευση στην ψηλάφηση - υπέρηχος των μαστών" υλοποιήθηκαν στο νομό Αργολίδας και στο δήμο Νεμέας και χρηματοδοτήθηκαν από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» EEA Grants "We are all Citizens" Programme / Project Promoters Forum, το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα γνωστού ως EEA Grants. 

Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου