6.2.17

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ
Μια αρκετά ευνοϊκή μέρα για τους περισσοτέρους από σας. Υπάρχουν καλές προδιαγραφές για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες. Προσοχή στην υγεία σας που έχετε λίγο παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα σας βοηθά στις προσωπικές σας επιλογές και σε κάθε απόφαση που έχει να κάνει με οικονομικές υποθέσεις. Πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέσα από το πολύ στενό φιλικό σας περιβάλλον, που θα αφορά επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα βελτιωθούν αρκετά προσωπικές σας υποθέσεις. Κάποιες παρεξηγήσεις που είχατε για οικονομικούς λόγους θα ξεκαθαρίσουν και θα σταθεροποιηθούν οικονομικά εισοδήματα που σας στηρίζουν πολύ. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και θα έχετε εύκολη επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το φιλικό περιβάλλον θα βρεθεί κοντά σε κάθε σας επιλογή . Η προσωπική σας ζωή σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και θέλετε λίγο να νιώσετε χαρά με μικρά αλλά ουσιαστικά πράγματα που θα σας ανεβάσου την ψυχολογία. Ότι έχει τελειώσει μάλλον είναι και οριστικό.

ΛΕΩΝ
Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα όπως επίσης και τα επαγγελματικά σας βήματα. Κάποιοι από σας θα αναζητήσετε νέα εργασία και θα έχετε σύντομα πολύ καλά νέα σε κάποιες απαντήσεις που περιμένετε εδώ και κάποιο διάστημα. Οι επιλογές πάνω σε εργασιακά θέματα είναι πολύ καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια πολύ ευνοϊκή μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, ταξίδια και έρωτα. Η Σελήνη στον επαγγελματικό σας τομέα σας δίνει δύναμη στα θέλω σας και σε ότι αφορά τις επιλογές σας. Δημιουργούνται καλές προδιαγραφές για κάτι σταθερό στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια ανατρεπτική περίοδο. Θέλει φρόνηση και υπομονή ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμή θέματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνετε λάθη που έχουν ρίζες στο παρελθόν με συγγενικά σας πρόσωπα που ήσασταν άδικοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες αλλαγές λόγω της κακής επικοινωνίας με τον –την σύντροφο. Η κοινωνική σας ζωή σήμερα θα είναι πολύ έντονη και πολύ πιθανόν να βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν που είχατε να δείτε αρκετό χρονικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον τομέα της εργασίας σας και πολύ πιθανόν θα παρουσιαστεί κάτι καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά θα βρεθούν σύντομα λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ευνοείστε πολύ στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ταξίδι η μια μετακίνηση θα σας φέρει αρκετή ικανοποίηση, σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και σε νέες γνωριμίες που θα φανούν πολύ σημαντικές για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το επαγγελματικό περιβάλλον θα σας απασχολήσει και σήμερα με αρκετή ένταση και κάποιες αλλαγές. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις μέσα στην καθημερινότητα σας που θα σας απαλλάξουν από διαφορά θέματα που αφορούν εργασία και υγεία. Ένα δικό σας πρόσωπο θα θελήσει την φροντίδα σας και την βοήθεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεστε σε μέρα που θα μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε και να βρείτε διεξόδους σε προβληματισμούς σας. Όσοι αποφασίσετε σήμερα μια μετακίνηση θα βρεθείτε πολύ κοντά με την επιτυχία. Ο έρωτας θα σας επισκεφτεί από εκεί που δεν περιμένατε. Το βράδυ θα είναι ευχάριστο αλλά και ανατρεπτικό.


ΠΗΓΗ: thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου