10.1.17

Ζώδια σήμερα 10 Ιανουάριου 2017 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Oυρανό σήμερα φέρνει ανατροπές στα σχέδια σου. Αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς έρχονται. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν καθυστερήσεις και ένα άτομο ανώτερο από εσένα δείχνει να σου φέρνει εμπόδια. Όσον αφορά τα αισθηματικά μπορεί να προσελκύσει ένα άτομο τελείως διαφορετικό από εσένα που θα δείχνει περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Προσπάθησε να καταλάβεις τι κρύβει και κυρίως τις αληθινές προθέσεις του για να μην απογοητευτείς στο τέλος. Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε ότι χρειαστείς. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα οι αντιδράσεις σου είναι απότομες και ξαφνικές. Εκεί που είσαι ήρεμος θα ξεσπάς και κυρίως οι γύρω σου δεν θα καταλαβαίνουν το λόγο. Μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα από το πουθενά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα λες γιατί οι άλλοι θα έχουν την τάση να μην καταλαβαίνουν αυτό που εννοείς και να παρεξηγούνται. Συναισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις με άτομο από το παρελθόν. Θα νιώσεις συναισθήματα που νόμιζες ότι έχεις ξεχάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά σήμερα. Μια νέα πρόταση προκύπτει και σου δίνει ενθουσιασμό. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει  κάνει τους γύρω σου δεκτικούς και φιλικούς απέναντί σου. Το πνεύμα συνεργασίας κυριαρχεί και κάνει τη δουλειά ευχάριστη. Μια λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί δείχνει να εμφανίζεται από το πουθενά αφαιρώντας άγχος από πάνω σου. Στα οικονομικά μόνο  χρειάζεται προσοχή ώστε μην παρασυρθείς σήμερα και κάνεις περιττά έξοδα. Σιγά σιγά βλέπεις ότι και εκεί μπαίνει μια σειρά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα ανατρέπει κάποια από τα σχέδιά σου. Απορυθμίζεσαι αλλά με τη προσαρμοστικότητα σου και μέσα από αρκετή προσπάθεια τα καταφέρνεις. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχεις. Σήμερα θα νιώσεις αρκετές φορές ότι όλοι σου οι κόποι μέχρι τώρα πήγαν χαμένοι και πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Φίλοι αι συνεργάτες είναι μαζί σου και σε στηρίζουν όποτε το χρειαστείς. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποιες γνωριμίες τον τελευταίο καιρό που αξίζει να ασχοληθείς, αρκεί βέβαια να έχεις όρεξη. 

ΛΕΩΝ
Mε τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία, γνωρίζεις άτομα ξαφνικά που κινούν το ενδιαφέρον σου και δείχνουν ότι μπορείς να μάθεις από αυτά. Ίσως ο έρωτας σου χτυπήσει πόρτα με ένα τέτοιο άτομο, που όμως η συμπεριφορά του θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι και τόσο σταθερή. Μην μπλεχτείς σε μια ιστορία που θα σε κουράσει ψυχολογικά γιατί ήδη έχεις υποστεί πολλά. Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και σε χαλαρώνουν. Ακόμα μπορεί σήμερα να σου εμπιστευτεί κάποιος κοντινός σου άνθρωπος ένα μυστικό που αγνοούσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ασχολείσαι αποκλειστικά με τα συναισθηματικά σου που έχουν πάρει καινούργια τροπή. Αν είσαι σε σχέση έχεις αρχίσει να απομυθοποιείς το άτομο με το οποίο βρίσκεσαι και νιώθεις ότι η σχέση έχει ανάγκη από ανανέωση. Είναι ευκαιρία να ετοιμάσεις μια έκπληξη στο σύντροφό σου και να μοιραστείτε στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που όμως σου έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό αμφιβολίες για τα συναισθήματά του. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις την επανάστασή σου, ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι άλλο συμπεριφορές που σε κουράζουν και δεν σου ταιριάζουν. Δείξε προσοχή γιατί μέσα σε μια στιγμή μπορεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να χαλάσεις φιλίες και σχέσεις ετών. Στο κάτω κάτω δεν πιέζεσαι και τόσο όσο νομίζεις και με τη δική σου συμπεριφορά έχεις αφήσει χώρο στους άλλους να παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποια συννεφάκια στη σχέση σου που όμως προς το απόγευμα διαλύονται και έρχονται οι ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είσαι δημιουργικός και έχεις διάθεση να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου. Βρίσκεις συμμάχους στα σχέδια σου και άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και θα επαναπροσδιορίσεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα πλάνα σου. Ένα αντρικό πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Συναισθηματικά, υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Αυτό σου δημιουργεί  συναισθηματικό μπέρδεμα. Η μόνη λύση είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα πλαισιώνεται από ραντεβού και υποθέσεις που πρέπει να βάλεις σε σειρά. Όλα αυτά τα κάνεις με μεγάλο κέφι και ενθουσιασμό. Είσαι στη φάση της ζωής σου που δεν θέλεις να αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Οι φίλοι και οι συνεργάτες βοηθούν στην εξέλιξη μιας δύσκολης προσωπικής σου υπόθεσης. Οικονομικά υπάρχουν άγχη που όμως ξεπερνιούνται αφού οι λύσεις έρχονται σχεδόν ουρανοκατέβατες. Το οικογενειακό σου περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σου. Στρέφεις την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι η με μια κληρονομιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Oυρανό, θέτεις πολύ υψηλούς στόχους και προσπαθείς να τους πετύχεις. Επειδή είσαι διατεθειμένος να κάνεις ότι χρειαστεί υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλεις εις βάρος της υγείας σου και της προσωπικής σου ελευθερίας. Από την άλλη οι γύρω σου αντιλαμβάνονται την υπερβολική σου συμπεριφορά σε όλους τους τομείς και αντιδρούν. Είναι εύκολο σήμερα να έρθεις σε σύγκρουση. Δοκίμασε να μην φανερώσεις τα σχέδια σου για λίγο ώστε να αποφευχθούν οι διαμάχες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθεις αρκετά κουρασμένος και σωματικά και ψυχολογικά. Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά. Σήμερα καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ή τα οικονομικά σου. Χρειάζεται προσοχή και επιμονή. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Φίλοι και οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζουν. Συναισθηματικά, βιώνεις κάποιες αλλαγές. Αν είσαι δεσμευμένος βλέπεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι προσκολλημένος πάνω σου και αυτό σε ξενίζει. Αν είσαι ελεύθερος ένα άτομο που θεωρούσες δεδομένο πλέον  έχει αρχίσει να προβάλλει αντιστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Δοκιμάζεις σήμερα να ασχοληθείς καινούργια θέματα ή πράγματα που ήθελες να κάνεις καιρό. Νιώθεις αισιοδοξία και η τύχη είναι με το μέρος σου. Ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο σε βοηθά να εξελιχθείς. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις βέβαια που δεν κυλούν όπως περίμενες. Ίσως να έχει να κάνει με οικονομικά θέματα που παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Παρόλαυτά, σήμερα, μια υπόθεση που σε είχε βασανίσει καιρό κλείνει. Η διαίσθηση σου είναι αυξημένη και σε βοηθάει ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις όταν χρειάζεται.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου