3.12.16

Ζώδια σήμερα 03 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό θα κάνετε ένα βήμα έξω από τα συνηθισμένα σας όρια. Αφεθείτε και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Θα προβάλετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους κάπως περίεργα αυτή τη περίοδο. Θυμηθείτε πως πρέπει να σκέφτεστε πολύ καλά αυτά που θέλετε να εκφράσετε στους άλλους. Μπορεί να παρεξηγηθούν και να τους πληγώσετε. Προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, κρύβει πολλές-πολλές εκπλήξεις. Γι’ αυτό, βγείτε έξω με τη παρέα σας, για να μάθετε τι ευχάριστο σας περιμένει. Θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, τα «πρέπει» και τα «θέλω» και να κάνετε ασυνήθιστα, καινούργια πράγματα. Να πειραματιστείτε με τον εαυτό σας. Να τσαλακώσετε την εικόνα σας. Να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Μη διστάσετε, σε καλό θα σας βγει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
New month, new you! Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση για να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και όχι μόνο. Έχετε κάποιο νέο σχέδιο ή πλάνο για την εργασία σας; Είναι η τέλεια ευκαιρία για να το προβάλετε και να μιλήσουν οι συνεργάτες σας με τα καλυτέρα λογία για το έργο σας. Ξεφύγετε με την παρέα σας και αποδράστε σε μέρη, που δεν έχετε επισκεφτεί ακόμη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, τη σημερινή μέρα θα προβάλετε τα συναισθήματά για τον/την αγαπημένο/μένη σας με προκλητικό και ίσως σοκαριστικό τρόπο. Προσοχή όμως, γιατί το υπερβολικό κάποιες φόρες δεν βγαίνει σε καλό και έτσι χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας σε αυτό που κάνουμε. Προσέξτε τα λογία σας και τον τρόπο που τα εκφράζετε, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Σκεφτείτε και μιλήστε με… τόλμη και γοητεία. 

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε το μεγάλο βήμα για ανανέωση. Βαρεθήκατε να κάνετε συνηθισμένα πράγματα; Ως ζώδιο της φωτιάς, αλλά και της… καλοπέρασης, θα πρέπει να βρείτε μια δραστηριότητα που θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Κάντε πράγματα που λαχταράτε και σας δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, η σημερινή μέρα θα σας φέρει έναν αέρα ανανέωσης. Αλλάξτε το χώρο σας και κάντε τον όπως επιθυμείτε. Δεν έχετε στολίσει ακόμη το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Είναι η τέλεια ευκαιρία για να το κάνετε με την παρέα σας ή με το/τη σύντροφό σας. Επίσης, προσέξτε πώς εκφράζετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας άτομα. Μπορεί να τους σοκάρετε με τη συμπεριφορά σας και να τους απομακρύνετε χωρίς να το θέλετε.

ΖΥΓΟΣ
Εκτοξεύονται τα επαγγελματικά σας σαν διαστημόπλοιο, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Είναι πολύ καλή περίοδος για νέα επιτεύγματα και πρόοδο σε νέα εγχειρήματα. Οπότε, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται και να την αξιοποιήσετε. Βαλτέ στόχους για τα επαγγελματικά σας και να είστε σίγουροι πως θα τους πετύχετε. Επίσης, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες για να τονώσετε το σώμα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάντε ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα και ξεφύγετε από την καθημερινότητα, που σας έχει ταλαιπωρήσει. Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες που θα ξυπνήσουν το μέσα σας και θα σας δώσουν πολλή ενέργεια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και θα φτιάξετε ένα νέο, ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Στον ερωτικό σας τομέα τα πράγματα κυλούν ομαλά. Κάντε πρωτοποριακές προτάσεις στο ταίρι σας και είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ήρεμη και ήσυχη μέρα θα κυλήσει για εσάς, αγαπητοί τοξότες. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, η ψυχραιμία θα είναι το Α και το Ω για αυτή τη περίοδο. Πάρτε βαθιές ανάσες και ξεπεράστε όποια προβλήματα είχατε το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να κάνετε ό,τι αγαπάτε και το έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιτελους, σαββατοκύριακο! Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να είναι αυτή η μέρα σούπερ! Αφήστε τη καθημερινότητά σας και κάντε ασυνήθιστα πράγματα, για να ξεφύγετε από τα «πρέπει». Τσαλακώστε τον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Μην περιμένετε από τους δικούς σας ανθρώπους να σας δώσουν τη λύση στα προβλήματά σας. Μια ένταση θα υπάρχει σήμερα σε θέματα αισθηματικά, με το/τη σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, η σημερινή μέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Θα την περάσετε κάνοντας αγορές με τη παρέα σας ή με το/τη σύντροφό σας για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τι πιο ωραίο από το να μπούμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από τώρα! Με τον/την αγαπημένο/μένη σας τα πηγαίνετε περίφημα και αυτό φαίνεται στα συναισθήματα που ανταλλάσσετε μεταξύ σας. Ακόμη, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας φέρει ηρεμία και ψυχραιμία στον επαγγελματικό τομέα. 

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό θα κάνετε ένα βήμα έξω από τα συνηθισμένα σας όρια. Αφεθείτε και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Θα προβάλετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους κάπως περίεργα αυτή τη περίοδο. Θυμηθείτε πως πρέπει να σκέφτεστε πολύ καλά αυτά που θέλετε να εκφράσετε στους άλλους. Μπορεί να παρεξηγηθούν και να τους πληγώσετε. Προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σας. 



ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου