2.11.16

Ζώδια σήμερα 02 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τον Δία να σας γνέφει από τον Ζυγό και να βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας, φίλοι Κριοί, ήρθε η στιγμή που πρέπει να μιλήσετε (κυρίως με τον εαυτό σας) τη γλώσσα της ειλικρίνειας και της ευθύτητας, προσπαθώντας έτσι να χαλιναγωγήσετε την απαιτητική συμπεριφορά και τον παρορμητισμό σας. Με μετρημένα, αλλά παράλληλα καθοριστικά βήματα στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε να ανοίξετε διάπλατα τους ορίζοντες της σχέσης σας, επενδύοντας στην τρυφερότητα και τη ζεστασιά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο, είναι το σύνθημα σήμερα για σας, αγαπητοί Ταύροι, οργανώστε τη δουλειά σας προωθώντας τις απίστευτες ικανότητες και το δυναμισμό σας σιωπηλά, για να κατακτήσετε τα υλικά ευεργετήματα που προσδοκάτε, με αργές και σταθερές εξελίξεις. Αν τα όνειρα που κάνετε για το συναισθηματικό σας μέλλον έχουν μόνο εσάς σαν πρωταγωνιστές, τότε είναι μια μέρα που ένας καινούριος, τρυφερός έρωτας μπορεί να συγκινήσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους του ζωδίου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν πιστεύετε πως δεν έχετε καμία υποστήριξη στα επαγγελματικά σας βήματα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες από κανέναν, τότε κάνετε τραγικό λάθος, φίλοι Δίδυμοι, ψάξτε σε βάθος τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, για να διαπιστώσετε πως οι συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Αλλάξτε στην ερωτική σας ζωή τα γεγονότα και τις καταστάσεις που σας δημιουργούν μπελάδες και βάζουν παγίδες στη σχέση σας, προσεγγίστε το ταίρι σας με ώριμη και ειλικρινή συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τονίστε την ενεργητικότητα και την ζωντάνια σας στη δουλειά σας, αγαπητοί Καρκίνοι, είναι μια ευνοϊκή μέρα που μπορείτε βήμα-βήμα να βελτιώσετε τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και ευεξίας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συναδέλφους σας. Διορθώστε τα λάθη στο δεσμό σας, ενισχύοντας τις μοναχικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο με αισθησιασμό και πάθος, απελευθερώστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, για να σας αποδεχθεί και να σας καταλάβει. 

ΛΕΩΝ
Βάλτε τάξη στο στενό εργασιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, αντιμετωπίστε μια νέα πραγματικότητα που δημιουργείται γύρω σας, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και στις εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Μπορεί ο επαγγελματικός τομέας να είναι πολύ σημαντικός, όμως μην αφήνετε στο περιθώριο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, ίσως αργότερα δεν έχετε το χρόνο και τη διάθεση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια τάση επεκτατικότητας δημιουργείται μέσα σας σήμερα, φίλοι Παρθένοι, και είναι απόλυτα φυσιολογικό, διότι θέλετε να αξιοποιήσετε με τον ευνοϊκότερο για σας τρόπο τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας και σας διαβεβαιώνω πως μπορείτε να το πετύχετε. Οι πλανητικές όψεις σας αναγκάζουν να μην πιστεύετε στις συμπτώσεις, αλλά στην καλή σας μοίρα, που ενεργοποιεί την καλοτυχία στο κομμάτι εκείνο της ζωής σας που λέγεται έρωτας-πίστη-αφοσίωση, γι’ αυτό δώστε μεγάλη σημασία στα θεμέλια του δεσμού σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η αξιοπιστία και η συνέπεια που δείχνετε στη δουλειά σας εκτιμώνται με τον καλύτερο για σας τρόπο σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, από ανωτέρους και συνεργάτες. Ξεμπερδέψτε και ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει από το παρελθόν, μην επιτρέπετε να σας κυνηγούν τα λάθη και οι απροσεξίες, απολαύστε την καινούρια πραγματικότητα που χτίζετε σταδιακά και ουσιαστικά στη ζωή σας. Ρυθμίστε με την εύνοια των πλανητών τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες για το ταίρι σας, δεχτείτε την αλήθεια, όποια κι αν είναι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εστιάζετε περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας, φίλοι Σκορπιοί, που ίσως αποτελεί και έναν βραχνά για τους περισσότερους από εσάς, όμως δε χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγχώνεστε, είτε να πιστεύετε πως οι συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα επιβουλεύονται τις προσπάθειες και τις ικανότητές σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις γνωριμίες που παρουσιάζονται, κάντε ένα βήμα μπροστά, δίχως να σας επηρεάζει σοβαρά το δύσβατο παρελθόν της ερωτικής σας ζωής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέστε σήμερα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, φίλοι Τοξότες, περισσότερο εφικτούς και πραγματοποιήσιμους στόχους και ταυτόχρονα κυνηγήστε με υπομονή και απόλυτη συνέπεια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Μη βλέπετε γύρω σας φαντάσματα ή ανθρώπους που συνέχεια εμποδίζουν τις προσδοκίες σας να πάρουν σάρκα και οστά, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, στην εμφάνισή σας, χαρίζοντας έτσι και στον ερωτικό σας σύντροφο την ευχαρίστηση να σας προτείνει μια απίθανη έξοδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου που είναι κυβερνήτης σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, ίσως σας δυσκολέψει αρκετά για να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και τα πιστεύω σας στα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην το βάζετε κάτω και μην απελπίζεστε, τακτοποιήστε πρωτίστως τα θέματα που έχετε με τον εσωτερικό σας κόσμο και τη συνείδησή σας, για να καλμάρουν οι εντάσεις και οι κόντρες γύρω σας και να δρομολογηθούν εξελίξεις, που μόνο χαρά και ικανοποίηση θα σας φέρουν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έτσι κι αλλιώς, φίλοι Υδροχόοι, ό,τι κι αν κάνετε σήμερα, έχουν ήδη δρομολογηθεί σημαντικές αλλαγές και ουσιαστικές ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Φυσικά και δε θα μείνετε με τα χέρια σας σταυρωμένα, εξ’ άλλου η φορά των καταστάσεων και των εξελίξεων είναι αποτέλεσμα των όσων είχατε σχεδιάσει και δρομολογήσει να συμβούν στην προσωπική και ερωτική σας ζωή εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μουντό τοπίο μεταμορφώνεται στο δεσμό σας, βάλτε πλώρη για επίσημα και σοβαρά γεγονότα. 

ΙΧΘΕΙΣ
Πιστέψτε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, οι αστρολογικές συγκυρίες και οι θέσεις των πλανητών περιορίζουν τις άσχημες και αμφίβολες σκέψεις σας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ώθηση στα οράματα και τα πλάνα σας για το κοντινό και το μακρινό μέλλον. Μπορεί να αισθανθείτε μια συνολική κούραση, ίσως πάλι αναρωτηθείτε για την αφοσίωση του ερωτικού σας συντρόφου, μην αφήνετε την ευμετάβλητη διάθεσή σας να σκοτεινιάζει την καρδιά σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου