24.10.16

Ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με την εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ερωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ερωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στον Σκορπιό μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, τώρα η ανταμοιβή που θα λάβετε θα είναι ανάλογη με την πραγματική σας αξία. Με το ερωτικό σας ταίρι θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω  πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν πλήρως. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα εκτιμηθεί δεόντως. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες ερωτικές σκηνές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ερχομό του Ερμή στον Σκορπιό θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας , γι αυτό η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι επέρχεται λύση παρεξήγησης, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης. 

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής στον Σκορπιό θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα δράσετε με τρόπο στρατηγικό και μεθοδευμένο. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Σήμερα ουσιαστικά εσείς θα είστε ο καθοδηγητής των ερωτικών σας εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ερχομός του Ερμή στον Σκορπιό θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό για όσους από εσάς επιδιώκετε σταθερό ταίρι ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε. 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, ευαισθησία και έντονο ρομαντισμό. Σε επαγγελματικά θέματα θα κινηθείτε με στρατηγική και διπλωματία. Σήμερα δεν θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή. Θα σας συμβουλέψω να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να σας προσφέρει μια σταθερή ερωτική σχέση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τηλεπαθητικές ικανότητες, η διορατικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ερωτικό σας ταίρι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσοχή στην υπερβολή φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή στον Σκορπιό τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, η σκέψη σας δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή ή μυστήρια. Αποφύγετε ισχυρογνωμοσύνη και περιορίστε το πωρωμένο πάθος στις εκφράσεις σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη. Αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξει νέο επαγγελματικό άνοιγμα στη ζωή σας, ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό θα φέρει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες. Επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, η εξέλιξη της θα είναι κατά πολύ περισσότερο αποδοτική από όσο θα προβλέψετε. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής σταθερότητας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχονται εκπλήξεις! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό, σήμερα όλες οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα καθηγούνται από έντονο συναισθηματισμό γι αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν συμπλέγματα και αδυναμίες. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα απ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διχάσει την καρδιά σας, το δίλλημα που θα προκύψει θα σας αναγκάσει να επιστρατέψετε λογική και σύνεση. Σε περίπτωση που υπάρξει συναισθηματικό μπέρδεμα τότε ακολουθήστε το ένστικτο σας, κατευθυνθείτε με οδηγό τη διαίσθηση.

ΙΧΘΕΙΣ
Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεισδύσετε σε μυστήριες και κλειστές καταστάσεις. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να διεκδικήσετε την πρόοδο σας, θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στην στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου