28.9.16

Finale Live στην Βάρκα : Τραπεζάκια έξω με φωτιές απο δάδες


Όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος.
Έτσι λοιπόν και χωρίς κανένας μας να περιμένει ότι θα τραβήξουμε τόσο πολύ σε χρονική διάρκεια, φτάνουμε την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, στο τελευταίο καλοκαιρινό Live, της πιο καλοκαιρινής... ιδιαίτερης και αγαπημένης σειράς μουσικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

Αυτό λοιπόν το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 9.30 το βράδυ, θα έχουμε ένα μεγάλο μουσικό Finale με τα τραπεζάκια μας έξω, και αυτό θα γίνει με τον πιο όμορφο τρόπο από τον Γιάννη Νανόπουλο και την κιθάρα του, γιατί έτσι αξίζει σε αυτή την σειρά και σε όλους εσάς που την στηρίξατε τόσο δυνατά με την συμμετοχή σας.

Όπως φαίνεται από τα προγνωστικά του καιρού, το Σάββατο θα έχουμε μια πολύ καλή ημέρα έως καλοκαιρινή και αυτό είναι ένα ακόμη συν, στο να βρεθούμε για τελευταία φορά φέτος εκεί... να θυμηθούμε... να τραγουδήσουμε.... να ακούσουμε τους ήχους της θάλασσας..... να φωτιστούμε από το φεγγάρι και τα αστέρια και στο τέλος όλοι μαζί να ευχηθούμε από καρδιάς καλό χειμώνα και νέα μουσικά ανταμώματα ξανά του χρόνου εδώ.... με τον ίδιο και ακόμη καλύτερο τρόπο.

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά και σας καλούμε σε αυτό το ξεχωριστό μεγάλο Finale της σειράς.
==================================
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, φροντίστε να κρατήσετε έγκαιρα τις θέσεις σας, στα τηλέφωνα 6942-634143 & 27520-92818.

Βάρκα Καφέ Μουσικό Μεζεδοπωλείο

Πλάκα Δρεπάνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου