18.9.16

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 στα ηπειρωτικά αναμένονται αραιές κατά τόπους νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι αυξημένες. Προς το βράδυ όμως οι νεφώσεις θα αυξηθούν σε όλη την ηπειρωτική χώρα. Βροχές αναμένονται στη Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τα νησιά του Ιονίου και από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο. Στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 15 έως 31, στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά από 17 έως 28, στη Θεσσαλία και την λοιπή Στερεά από 20 έως 35, στην Πελοπόννησο από 19 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 33 και στην Κρήτη από 21 έως 34.

Οι άνεμοι στο βόρειο και το κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν νότιοι και νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση προς το βράδυ.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου