30.9.16

Ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Βρείτε διεξόδους σήμερα, φίλοι Κριοί, για να εξωτερικεύσετε την ενέργεια και την εσωτερική σας παρορμητικότητα, γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη προειδοποιεί πως θα διαφωνήσετε σίγουρα με κάποιον συνεργάτη, έναν φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, όμως φροντίστε να το κάνετε όσο πιο οδυνηρά και σιωπηλά γίνεται για να αποφύγετε μια σοβαρή και σημαντική ρήξη σε μια σχέση σας. Φλογίστε την σπίθα του έρωτα που σιγοκαίει στο δεσμό σας, προκαλέστε τρυφερές εντάσεις με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως χρειαστεί να κάνετε σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, κάποιες μικρές παρασπονδίες στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σας ή και με τα προσφιλή άτομα του περιβάλλοντος που κινείστε, μόνο και μόνο για να δρέψετε πιο γρήγορα από ό,τι περιμένατε τους καρπούς μιας επαγγελματικής ανόδου ή μιας πολύ ενδιαφέρουσας γνωριμίας στην προσωπική σας ζωή. Δώστε απλόχερα τη βοήθειά σας στον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε γενναιοδωρία στα αισθήματά σας για να αποκτήσετε την φροντίδα και την προσοχή του δεσμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας τελειώνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σας φίλοι Δίδυμοι, ρίξτε το χωρίς τύψεις, στεναχώρια και αμφιβολίες για το αν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε την εύνοια και την ικανοποίηση από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για το αν ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό σας έχει παράπονα για το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Η Σελήνη είναι στο φιλικό σας Ζυγό και σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας, πολύ δε περισσότερο να βάλετε κοινούς άμεσους στόχους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις για να ανανεώσετε τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας, τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας για τη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, η ημέρα σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, προσφέρεται για να βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα συναισθηματικά σας ερωτήματα. Τολμήστε να ψάξετε την ερωτική περιπέτεια σε μια καινούρια γνωριμία όσοι φίλοι είστε αδέσμευτοι, κάτι όμορφο γεννιέται στο δεσμό σας, αν μεταμορφώσετε το μουντό τοπίο σε λαμπερές, υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. 

ΛΕΩΝ
Είναι πολύ πιθανόν σήμερα, φίλοι Λέοντες, να συναντηθείτε με φίλους, συνεργάτες από τα παλιά ή με κάποιο αγαπημένο, ερωτικό πρόσωπο που περιμένατε να επανασυνδεθείτε μαζί του και η μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη με τρόπο που ίσως σας βάλει σε σκέψη και στοχασμό. Κάποια ευχάριστη και χαρούμενη ανακοίνωση από τον ερωτικό σας σύντροφο, φέρνει ευτυχισμένες αλλαγές, τρυφερές ανατροπές και καυτές εξελίξεις στο δεσμό σας, όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως, οι μάσκες επιτέλους πέφτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ολοκληρώστε σήμερα ό,τι έχετε αφήσει ημιτελές από τις προηγούμενες ημέρες, αγαπητοί Παρθένοι, κλείστε με επιτυχία τις εκκρεμότητες του μήνα για να εισπράξετε τα καλώς δεχούμενα της Νέας Σελήνης σε ό,τι αφορά στη δουλειά σας και κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να μειώσετε τις περιττές δαπάνες και το εξουσιαστικό σας ύφος στον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε υπομονή και συγκαταβατικότητα στις απαιτήσεις του δεσμού σας, ρίξτε νερό στο κρασί του θυμού και της απογοήτευσης.

ΖΥΓΟΣ
Το ηθικό σας είναι ανεβασμένο, φίλοι Ζυγοί, με την Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, παρότι βλέπετε πως τα γεγονότα που εξελίσσονται είτε στον εργασιακό χώρο, είτε στις προσωπικές σχέσεις είναι έτοιμα να εκραγούν. Κάντε μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας, ηγηθείτε μιας πρωτοβουλίας, ενός σχεδίου που θα σας αντιπροσωπεύει απόλυτα για να αποκτήσετε το θαυμασμό και την παραδοχή των γύρων σας. Δε διαβαίνετε το δρόμο με τα λουλούδια στη σχέση σας, όμως δείξτε καλή θέληση και όλα θ’ αλλάξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υποχωρούν οι ανησυχίες και οι αγωνίες σας, οπισθοχωρούν το άγχος και η νευρικότητά σας σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, είτε γιατί παρουσιάζονται καλύτερες και ευνοϊκότερες εναλλακτικές λύσεις, είτε γιατί παίρνετε σημαντικές απαντήσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Διώξτε την κατήφεια και τη θλίψη και μετατρέψτε τις στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε σε πηγή ενέργειας, ερωτικής ορμητικότητας και απόλυτης ολοκλήρωσης, ακολουθήστε την φωνή της καρδιάς σας και θα σας ανταμείψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εύθραυστες είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην προσωπική σας ζωή σήμερα, φίλοι Τοξότες, αλλά μέσα από το επικοινωνιακό χάσμα που επικρατεί, αποκομίζετε μια σημαντική πρόταση από ανωτέρους ή κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Η βοηθητική για σας Σελήνη στον Ζυγό, αναπτερώνει την διάθεσή σας για ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σας, μαγνητίζει το αντίθετο φύλο για τους αδέσμευτους, ανοίγοντας δρόμους για ένα υπέροχο φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε και να κλέψετε την παράσταση σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά κυρίως στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί ο άνθρωπος που είναι στο πλάι σας να πιστεύει ότι γνωρίζει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας καλύτερα απ’ τον καθένα, σήμερα όμως ίσως πρέπει να μάθει τις κρυφές αλήθειες της καρδιάς σας, να αντιληφθεί πως ο έρωτας είναι μια μηχανή που χρειάζεται να την τροφοδοτείς συνεχώς, με θυσίες και συγκινήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι στόχοι και οι επιδιώξεις που έχετε θέσει στη δουλειά σας θαυμάζονται σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας, η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την τόλμη και το θάρρος σας για ρίσκο και δημιουργικότητα, για οργάνωση και σταθερότητα, πειραματιστείτε με τις ικανότητες και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, κερδίστε πόντο-πόντο την ανταμοιβή και την καταξίωση που δικαιούστε. Ποθείτε ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας και το πετυχαίνετε με αφοσίωση και ζεστασιά.

ΙΧΘΕΙΣ
Έρχεστε κοντά σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, με αγαπημένα πρόσωπα από το εργασιακό ή το προσωπικό σας περιβάλλον, στηρίζοντας τις επιλογές και τις αποφάσεις που έχουν πάρει. Θέλετε όμως τόσο πολύ να μοιραστείτε τα πάντα με τον ένα και μοναδικό άνθρωπο που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας συνέχεια το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλία για να επαναφέρετε στη σχέση σας το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που χρειάζεται, μην αφήνετε για αύριο την κίνηση που πρέπει να κάνετε σήμερα. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου