2.9.16

Ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Αρκετά φορτωμένη η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς οι υποχρεώσεις σας και γενικότερα όλα όσα θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, θα είναι αυξημένα. Το βαρύ πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα ενδεχομένως να σας πιέσει και να σας κάνει να θέλετε να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Μη δώσετε λαβή για σχόλια σήμερα στις κοινωνικές επαφές σας και φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στο τι ζητάτε από τους άλλους. Στην αισθηματική σας ζωή αποφύγετε νέα ξεκινήματα και προσπαθήστε να έχετε καθαρή κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέρα περισσότερο χαλάρωσης η σημερινή για εσάς, καθώς επιθυμείτε να την αξιοποιήσετε για να περάσετε καλά και να έχετε τις επαφές εκείνες που θα σας ευχαριστήσουν. Στα επαγγελματικά σας η μέρα θα κυλήσει ήρεμα και χωρίς πολλές υποχρεώσεις να σας βαραίνουν. Το μυαλό σας είναι στο πώς θα πάτε να συναντήσετε τα φιλικά σας άτομα, προκειμένου να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε χαλαρή διάθεση και ενδεχομένως να προκύψει μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας θα έχει αρκετή κινητικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο και καλείστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και όχι όπως ακριβώς θα θέλατε. Πολλές φορές η διπλωματική οδός είναι πιο αποδοτική, προκειμένου να καταφέρετε αυτό που εσείς θέλετε. Θα έχετε αυξημένες επαφές με τους συνεργάτες σας και θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεών σας η επέκταση των επαγγελματικών σας πλάνων. Προσέξτε λίγο τα οικογενειακά θέματα που ίσως προκύψουν σήμερα, θα χρειαστούν κι αυτά μια πιο διπλωματική αντιμετώπιση, προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα καλό θα είναι να μείνετε μακριά από ό,τι σας πιέζει και σας δημιουργεί άγχος. Προσπαθήστε να συναναστρέφεστε με άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και είναι θετικά απέναντί σας. Οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας, προκειμένου να στηρίξουν τις επιλογές σας και να μάθουν τα νέα σας. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς που δε βρίσκεστε σε κάποια σχέση, επιθυμείτε ένα συναισθηματικό άνοιγμα και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μία νέα σχέση, να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές πάθους με ένα ταίρι, που θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικοί και ξεχωριστοί.

ΛΕΩΝ
Τα οικονομικά θέματα που δεν έχετε λύσει ακόμα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο κι εσείς με καθαρό μυαλό αλλά και κρίση προσπαθείτε να βρείτε τις λύσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα. Διανύετε μία φάση όπου δεν επιθυμείτε να αφήσετε εκκρεμότητες σε κανέναν τομέα και νιώθετε την ανάγκη να ξεμπερδεύετε και να βρείτε λύσεις. Στα αισθηματικά σας το ταίρι σας θα είναι σήμερα κάπως απαιτητικό απέναντί σας και θα θελήσει να έχει την προσοχή σας. Πηγαίνετε μία βόλτα, οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο, μία έξοδο που θα ευχαριστήσει και τους δύο σας και θα σας φέρει πιο κοντά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Η σημερινή μέρα σας βρίσκει μπερδεμένους με τις επιλογές σας και με όλα εκείνα που πρέπει να αποφασίσετε. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ξεκάθαροι στα θέλω σας απέναντι στον εαυτό σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το μπέρδεμα έγκειται στο ότι άλλα θα θέλετε να κάνετε κι άλλα λόγω καταστάσεων θα κάνετε. Αυτό ίσως σας καταπιέσει λιγάκι, αλλά πολλές φορές δεν είναι εφικτό να κάνουμε αυτό που θέλουμε ακριβώς. Από τη μια δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε εκπτώσεις στην αισθηματική σας ζωή, που είστε όλα ή τίποτα. Θέλετε εσείς οι δεσμευμένοι ένα ταίρι που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που εσείς θέτετε για να κάνετε μία σχέση. 

ΖΥΓΟΣ
Ένα χάσμα στην επικοινωνία σας θα το έχετε σήμερα, για αυτό προσέξτε όσο μπορείτε να περιορίσετε τις παρεξηγήσεις. Οι γύρω σας δε θα είναι και τόσο σίγουροι για τις προθέσεις σας, αλλά και για όλα αυτά που έχετε κατά νου. Δε θα θέλετε εσείς να είστε ξεκάθαροι, γιατί επιθυμείτε να κρατήσετε και κάτι για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα επαγγελματικά σας δε θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές σήμερα, γιατί δεν είστε σίγουροι για αυτές. Στα αισθηματικά σας προσπαθείτε να καταλάβετε το ταίρι σας, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Η επικοινωνία σας δε θα είναι και τόσο καλή σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στρέφετε σήμερα το ενδιαφέρον σας σε κάποιες καταστάσεις που ζητούν από εσάς την εμπλοκή σας προκειμένου να έχουν μια καλή έκβαση και αυτό ισχύει κυρίως για την επαγγελματική σας ζωή. Επιθυμείτε να κάνετε ένα άνοιγμα στα επαγγελματικά σας, δε θέλετε να μείνετε στάσιμοι και νιώθετε την ανάγκη να αναδειχθούν τα ταλέντα σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε έντονες επαφές με τα φιλικά σας πρόσωπα αλλά και έντονη ανάγκη για φλερτ. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε να περάσετε χαλαρές στιγμές στο σπίτι με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα κινούνται γύρω από την επαγγελματική σας ζωή αυτές τις μέρες κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να τα δώσετε όλα σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε, αλλά και να φέρετε εις πέρας. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε και τις προθέσεις των γύρω σας απέναντί σας, κυρίως σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σας εσάς τους αδέσμευτους σας απασχολεί έντονα ένα πρόσωπο και φαίνεται ότι έχετε ερωτευτεί, αλλά δε θέλετε να το παραδεχτείτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα επιθυμείτε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να νιώσετε λίγο πιο χαλαροί. Δε θέλετε να σας πιέζουν συνέχεια για τα επαγγελματικά σας, ούτε θέλετε να ασχολείστε μόνο με αυτά διαρκώς. Κάπου ξεπηδάει η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέλω. Στα προσωπικά σας θέλω λοιπόν, εντάσσονται και οι ερωτικές καταστάσεις για εσάς τους αδέσμευτους, που θέλετε να αξιοποιήσετε και να απαρνηθείτε επιτέλους τη μοναξιά. Ίσως να είστε περισσότερο έτοιμοι από ποτέ να μπείτε σε μία νέα σχέση και ως φαίνεται το πρόσωπο ίσως να το έχετε βρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θέλετε να αξιολογήσετε όλες τις καταστάσεις που βιώνετε και δε σας εκφράζουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Ως γνωστόν, δεν είστε από τα άτομα τα οποία τους αρέσει να καταπιέζονται και όταν νιώθετε ότι συμβαίνει αυτός από εξωγενείς παράγοντες φροντίζετε να αλλάξετε κατευθείαν τις καταστάσεις. Σε μία φάση τέτοια θα είστε σήμερα αλλά θα πρέπει να έχετε εντοπίσει τι είναι αυτό που σας καταπιέζει περισσότερο. Στα αισθηματικά σας έχετε την τάση να υπερβάλετε στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας εσείς οι δεσμευμένοι.

ΙΧΘΥΣ
Οι επικοινωνίες σας σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα ίσως να είναι κάπως χαοτικές. Δε θα είστε και εσείς τόσο ξεκάθαροι στον τρόπο που εκφράζεστε και όλο αυτό ίσως δημιουργήσει ένα κλίμα ασυνεννοησίας γενικότερα. Μην αφήσετε τις λάθος συνεννοήσεις να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες σήμερα. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι είστε σε μία πολύ καλή φάση με το ταίρι σας, μοιράζεστε τα συναισθήματά σας, επικρατεί ο ρομαντισμός και το πάθος στη σχέση σας, και γενικότερα είστε στα καλύτερά σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου