26.8.16

Ζώδια σήμερα 26 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας βρίσκει ιδιαίτερα ευχάριστους και αισιόδοξους και με αρκετή ενέργεια έτσι ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Είστε σε μία κατάσταση όπου οργανώνετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας και βρίσκετε τρόπο έτσι ώστε να πετύχετε όλα όσα προσδοκάτε. Στα αισθηματικά σας η μέρα θα κυλήσει με ηρεμία για εσάς τους δεσμευμένους, καθώς θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε καλύτερα με το ταίρι σας και να κάνετε μία εποικοδομητική κουβέντα. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα ασχολείστε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες και με όλα όσα θέλετε να καταφέρετε στην ερωτική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε, είναι να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας. Θέλετε να περιορίσετε τα έξοδά σας προκειμένου να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού και γενικότερα να κάνετε ένα πλάνο καλύτερης διαχείρισης. Θα μπείτε και σε κάποιες σκέψεις σχετικά με το πώς μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Οι φίλοι σας και τα κοντινά σας πρόσωπα θα παίξουν βοηθητικό ρόλο για τις επιδιώξεις σας σήμερα, καθώς θα ζητήσετε την αρωγή τους. Στα αισθηματικά σας, είτε είστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι, καλό θα είναι σήμερα να μην πάρετε αποφάσεις για αυτόν τον τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες μικροεντάσεις θα έχει η σημερινή μέρα για εσάς, γιατί δε θα είστε και τόσο ξεκάθαροι με τους γύρω σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σαν να μη ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, σε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να κινηθείτε και γενικότερα να μην είστε σε θέση να πάρετε τις αποφάσεις που εσείς θέλετε. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, καλό θα είναι σήμερα να μην πάρετε κάποια οριστική απόφαση. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο ειλικρινείς αλλά και εξωστρεφείς απέναντι στο ταίρι σας, θα εκφράζεστε και με λόγια αλλά και με πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες ανασφάλειες ίσως βγουν σήμερα στην επιφάνεια για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις γύρω σας, έτσι ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε και πώς κινείστε σε θέματα που σας απασχολούν. Και στην επαγγελματική σας ζωή ίσως προκύψει ένα θέμα, το οποίο λίγο να σας αποσυντονίσει. Μην εμπλακείτε στα επαγγελματικά σας σε συζητήσεις, που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν πουθενά. Με σύνεση σήμερα καλό θα είναι εσείς οι δεσμευμένοι να αντιμετωπίσετε και την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Ευχάριστες και ιδιαίτερα εποικοδομητικές επαφές θα έχετε σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας έτσι ώστε να έχετε ένα καλύτερο πλάνο υλοποίησης. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα, είναι ο τρόπος που εκφράζεστε, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Στην αισθηματική σας ζωή έχετε την τάση να είστε κάπως εσωστρεφείς τη σημερινή μέρα εσείς οι αδέσμευτοι και να μη δεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους από φιλικά σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια εμπόδια ίσως εμφανιστούν σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία να σας αποσυντονίσουν. Θέλετε να τελειώσετε σήμερα με τις υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε και με καταστάσεις που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι ενδεχομένως σήμερα να έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να κάνετε κάποιες γνωριμίες, οι οποίες να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Είστε με το βλέμμα στραμμένο στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, δε θέλετε να κάνετε βέβαια υποχωρήσεις και εκπτώσεις στα θέλω σας. 

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες αναβολές ενδεχομένως να προκύψουν σήμερα στο πρόγραμμά σας και σε όλα όσα σκοπεύετε να κάνετε. Ίσως το πρόγραμμά σας να είναι φορτωμένο σήμερα και να προσπαθήσετε να βολέψετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Θα έχετε επίσης διάθεση να συναντήσετε τους φίλους σας και να τους αφιερώσετε χρόνο, έτσι ώστε να περάσετε καλά μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι επιθυμείτε να κάνετε ένα ερωτικό άνοιγμα, μία νέα γνωριμία που θα σας οδηγήσει στη σχέση και τη συντροφικότητα. Οι αδέσμευτοι φροντίζετε να περάσετε χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σας θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα και δεν επιθυμείτε να σας καταπιέσουν οι γύρω σας ή να σας επιβάλουν τις απόψεις τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διαπραγματευτείτε νέες συμφωνίες στην επαγγελματική σας ζωή, γιατί δε θα έχουν τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Η μέρα σάς φέρνει όμως πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαίρεστε τις στιγμές που περνάτε μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι επιζητάτε να περάσετε καλά με το ταίρι σας, χωρίς να κάνετε κάποια ιδιαίτερη κουβέντα για παράπονα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά προβληματισμένοι θα είστε τη σημερινή μέρα με την κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Δε θέλετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε σας εκφράζουν ή που σας δημιουργούν πίεση και ανασφάλεια. Θέλετε να κινείστε με περισσότερη ασφάλεια τη σημερινή μέρα και να μη βγείτε εκτός προγράμματος. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει μια ασυνεννοησία με το ταίρι σας για εσάς τους δεσμευμένους, καθώς άλλα θα λέτε κι άλλα θα καταλαβαίνει το ταίρι σας. Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σας και να μη λειτουργήσετε με πείσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σας θα έχει αρκετό τρέξιμο, εσείς θα είστε διαρκώς σε κίνηση, με αυξημένες κοινωνικές επαφές και υποχρεώσεις. Μην αφήσετε όλα αυτά που έχετε να κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό, έτσι ώστε να τα προλάβετε όλα. Ίσως προκύψουν κάποιες διαφωνίες στα επαγγελματικά σας και καλό θα είναι να μη λειτουργήσετε με πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θα σκέφτεστε ένα πρόσωπο από το παρελθόν και θα εξετάζετε στο μυαλό σας το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Αξίζει όμως τον κόπο να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάτι που έχετε ξαναζήσει; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, από τη μία θέλετε να ξεμπερδεύετε με τις υποχρεώσεις σας, από την άλλη όμως επιθυμείτε να ασχοληθείτε και με αγαπημένες σας δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, η μέρα σας θα κυλήσει με ηρεμία και με αρκετές ενδιαφέρουσες επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο. Προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και νιώθετε ικανοποίηση από αυτά που βλέπετε ότι μπορείτε να καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, έχετε μία τάση σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις στη σχέση σας και να εξετάσετε το ενδεχόμενο της εξέλιξής της. 

ΙΧΘΥΣ
Η μέρα σας φέρνει στο σημείο εκείνο, που ασχολείστε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες και με αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Έχετε διάθεση για ευχάριστες περιπέτειες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό και βιάζεστε να τελειώνετε με τις ανειλημμένες σας υποχρεώσεις, έτσι ώστε να προλάβετε να κάνετε όσα λαχταράτε. Στα αισθηματικά σας, έχετε διάθεση για πρωτότυπους τρόπους διασκέδασης με το ταίρι σας, επικρατεί ο ρομαντισμός στη σχέση σας και νιώθετε συναισθηματική ολοκλήρωση στη συναναστροφή μεταξύ σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου