21.7.16

5η Γιορτή Ελαιολάδου και Ελιάς στο Κρανίδι


Στη πλατεία Ρέπουλη της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και οι εκδηλώσεις της «5ης Γιορτής Ελαιολάδου και Ελιάς» που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Ερμιονίδας, το Ν/.Π. Πολιτισμού και Παιδείας και τη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου 2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
Πλατεία Ρέπουλη - Κρανίδι

18.30: Έναρξη Έκθεσης -Χαιρετισμοί
18.45: Ομιλίες για το ελαιόλαδο

-Ευτυχία Βελέντζα-Λαδά: Γεωπόνος-Τεχνολόγος τροφίμων-Εκπαιδευτικός: "Η σπουδαιότητα του ελαιώνα στο οικοσύστημα της περιοχής μας και του ελαιόλαδου στη διατροφή μας"

-Δρ. Τάσος Ανέστης: Βιολόγος-Βιοκαλλιεργητής-Γενικός Δ/ντής εταιρείας "Rhizoma OliveFarms": "Από το χωράφι στο ράφι"

-Βαγγέλης Δημαράκης: Γεωπόνος-Βιοκαλλιεργητής- Γενικός Δ/ντής εταιρείας "ΕΡΜΗΣ Α.Ε.": "Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδου"

-Έλενα Παραβάντη: RDN Διατροφολόγος-Δημοσιογράφος: "Ελαιόλαδο, το Θεμέλιο της Μεσογειακής Διατροφής"

Παράλληλες δράσεις:

-Έκθεση & Πώληση: προϊόντων σχετικών με τον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας, της μεταποίησης και της εμπορίας ελιάς και ελαιόλαδου

-Εκδήλωση γαστρονομίας: παρουσίαση και προσφορά μεσογειακών εδεσμάτων με βάση τις ελιές και το ελαιόλαδο από τοπικές εθελοντικές ομάδες.

-21.30: Συναυλία ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ – Γήπεδο ΠΑΟΚ Κρανίδι

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 
Πλατεία Ρέπουλη - Κρανίδι

-18.30: Έναρξη Έκθεσης
Έκθεση & Πώληση: προϊόντων σχετικών με τον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας, της μεταποίησης και της εμπορίας ελιάς και ελαιόλαδου

-Εκδήλωση γαστρονομίας: παρουσίαση και προσφορά μεσογειακών εδεσμάτων με βάση τις ελιές και το ελαιόλαδο από τοπικές εθελοντικές ομάδες.

-18.30: Μουσική βραδιά με jazz μουσική


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου