16.7.16

Ζώδια σήμερα 16 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αυτό το Σάββατο θα είναι αξέχαστο για εσάς. Βγείτε έξω με την παρέα σας, κοινωνικοποιηθείτε και κάντε νέες φίλιες. Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε χωρίς φόβο με τον αγαπημένο σας και να του πείτε πόσο τον αγαπάτε και νοιάζεστε για αυτόν. Για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι, τα καλύτερα έρχονται και δεν αργούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Αν έχετε βάλει κάποιους στόχους αυτό το διάστημα, καλύτερα να τους αφήσετε για λίγο, γιατί δεν ευνοούνται. Το σαββατόβραδο μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Αν είστε σε σχέση, βγείτε έξω με το σύντροφό σας και διασκεδάστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Κάνετε ανάλαφρες συζητήσεις και αστεία με την παρέα σας και διασκεδάστε με μια δραστηριότητα ή ταινία. Επίσης, μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά στο σύντροφό σας και να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δείξτε του πόσο τον αγαπάτε με μικρά, καθημερινά πράγματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα έχει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις για εσάς. Ό,τι κι αν έχετε κανονίσει αυτό το Σάββατο, ενδεχομένως να μην γίνει όπως επιθυμείτε. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει κάπως απομονωμένους, προκειμένου να χαλαρώσετε, αλλά και να κάνετε έναν απολογισμό της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και με ενισχυμένη γοητεία. Όλα τα φώτα θα είναι πάνω σας και αυτό φαίνεται από τα φλερτ που θα προκύψουν. Εκμεταλλευτείτε το, αν είστε αδέσμευτοι, για να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αλλά κι αν είστε σε σχέση, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τον ερωτισμό σας για να περάσετε ένα άκρως ερωτικό σαββατόβραδο με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Πολεμήστε τους και θα βγείτε κερδισμένοι σε αυτή τη μάχη. Αν είστε δεσμευμένοι, το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει με το σύντροφό σας σε ένα ρομαντικό δείπνο. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να βγείτε με την παρέα σας και να φλερτάρετε άφοβα!

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα έχετε ενεργεία για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Θα νοιώθετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, που θα σας διευκολύνουν ιδιαίτερα. Το βράδυ, βγείτε να διασκεδάσετε με την ψύχη σας, παρέα με τους στενούς σας φίλους και το ταίρι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έρθετε σε μάχη με τους φόβους σας. Πολεμήστε τους και θα είστε εσείς ο νικητής της μάχης. Μπορείτε να συζητήσετε με τα δικά σας άτομα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα. Είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε. Το βράδυ φροντίστε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε συναντώντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα βάλετε φωτιά σε όλα όσα σας έχουν κουράσει αυτό το διάστημα. Η αρνητική ενέργεια των προηγούμενων ημερών θα διαλυθεί και θα ανοίξετε τα φτερά σας για νέα, φρέσκα και δημιουργικά πράγματα. Θα είστε ερωτικοί και παθιασμένοι για τον σύντροφό σας, γεγονός που κι εκείνος θα το… ευχαριστηθεί ιδιαίτερα. Οι αδέσμευτοι, βγείτε έξω με τους φίλους σας, για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τα σχεδία που κάνατε ενδεχομένως να αναβληθούν ή ακόμα και να ματαιωθούν. Μην στεναχωριέστε, γιατί όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Επίσης, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ενδέχεται να υπάρξουν εκνευρισμοί και να επικρατεί ασάφεια και σύγχυση. Γι’ αυτό, το βράδυ φροντίστε να βγείτε με το ταίρι ή τους φίλους σας, ώστε να αποφορτιστείτε και να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα είστε ερωτικοί και παθιασμένοι για τον σύντροφό σας. Βγάλτε τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας και πείτε του πόσο πολύ τον αγαπάτε. Όσο για τους αδέσμευτους, να ξέρετε πως το άλλο σας μισό είναι εκεί έξω και… σας ψάχνει. Εσείς θα μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι;

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ανασφάλειές σας. Αν τις πολεμήσετε, μπορείτε να τις νικήσετε. Οι δεσμευμένοι Ιχθείς, ίσως να έχετε κάποια προβλήματα στη σχέση σας αυτό το διάστημα. Μιλήστε με το ταίρι σας και βρείτε μαζί λύσεις στα προβλήματα, χωρίς να απομακρύνεστε και να απομονώνεστε. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου