4.6.16

SKIRITIDA RUN: Το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού


H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ABOVE, διοργανώνουν αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 Αγώνες Δρόμου 10.000μ., 5.000μ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά, στις Κολλίνες Αρκαδίας με την ονομασία "Skiritida Run". 


Ο αγώνας "Skiritida Run" έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.


Από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.


Οι συμμετέχοντες στη μεγάλη διοργάνωση Skiritida Run δεν θα τρέξουν μόνο, αλλά θα διασκεδάσουν σε ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική και φαγητό.

Η ανακοίνωση της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας αναφέρει:

Η καλλιτεχνική εκδήλωση που θα ακολουθήσει μετά τους αγώνες δρόμου Skiritida Run, αλλά και το open barbeque με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο ελληνικών τραγουδιών.

Η ορχήστρα αποτελείται επί το πλείστον από νέους Αρκάδες μουσικούς, διακεκριμένους για το ταλέντο τους και την ηχητική ποιότητα της δουλειάς τους.

Συνολικά έντεκα μουσικά όργανα υπό την επιμέλεια του Χρήστου Σιακωτού και έξι ερμηνευτές και ερμηνεύτριες γνωστούς στο ευρύτερο πανελλήνιο.

Η συναυλία θα αρχίσει με την ερμηνεύτρια Άννα Μαρία Μπιλίδα, η οποία θα δώσει το έναυσμα για ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα χωρίς τέλος.

Ελάτε όλοι σε μια γιορτή του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, σε μια γιορτή του τόπου μας και των δικών μας ανθρώπων!

Καλή διασκέδαση!


ΠΗΓΗ : arcadia938.gr και arcadiaportal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου