20.6.16

Επίσημη έναρξη του Danaon cup 2016 το βράδυ από την πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος


Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τον προπονητή του Διομήδη Δημήτρη Δημητρούλια σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Danaon Cup 2016, η τελετή έναρξης του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ...

Κεντρικά πρόσωπα της αποψινής βραδιάς θα είναι δύο αθλητές του Διομήδη Άργους, ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου και ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης, οι οποίοι θα κηρύξουν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο 33χρονος πίβοτ Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου έχει συμπληρώσει ήδη πέντε χρόνια στους «Λύκους», ενώ ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ Λευτέρης Κρεμαστιώτης, ο οποίος κατάγεται από το Άργος, προέρχεται από τις ακαδημίες του Διομήδη.

Το Danaon Cup 2016 διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από τον Α.Ο. Διομήδη Άργους, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και το Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας (Ε.Β.Ε.Α.), υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (E.H.F.).

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χαντμπολικό γεγονός της Αργολίδας, με την Οργανωτική Επιτροπή να έχει μπει στην τελική ευθεία, ώστε η διεξαγωγή του Danaon Cup 2016 να είναι άρτια και άκρως επιτυχημένη, όπως και τις προηγούμενες χρονιές. 

Η συμμετοχή των ομάδων ξεπερνά τον περσινό αριθμό, καθώς πάνω από 500 αθλητές θα φιλοξενηθούν σε Άργος, Ναύπλιο, Τολό και Νέα Κίο.




ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου