17.6.16

«Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» στο θεατράκι του ΟΣΕ


Η Magic dream παρουσιάσει την γνωστή σε όλους μας ιστορία της Walt Disney «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου, αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου (20:30) στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.

Μια από τις καινούργιες παραγωγές της Magic dream που υπόσχεται να διασκεδάσει και να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση γεμάτη μουσική, ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ζωής συναντά την μαγεία του θεάτρου.

Η παράσταση, μας μεταφέρει στην ονειρική Βαγδάτη. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα μας ταξιδεύει στο παλάτι του Σουλτάνου, στην αγορά, στο σπίτι του Αλαντίν, στη μαγική σπηλιά… Εκεί όπου ο Αλαντίν θα βρει το λυχνάρι και θα πραγματοποιήσει τις τρεις επιθυμίες του.

Μέσα από κωμικές και συναισθηματικές καταστάσεις θα παντρευτεί την αγαπημένη του Γιασμίν, παρά τα εμπόδια που τους βάζει ο μάγος Τζαφάρ.

Ο αγαθός Σουλτάνος, ο πονηρός Αμπού και το ανατρεπτικό Τζίνι είναι οι ήρωες που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Πρόκειται για μια πλούσια μουσικοχορευτική παράσταση που σκοπό έχει, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει αλλά και να διαπαιδαγωγήσει τους μικρούς θεατές.

Διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά.

Παίζουν: Πάνος Μαλικούρτης, Ιωάννα – Ιζαμπέλα Οριό, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνος – Κυζούλης, Φωτεινή Παπαδάκη, Νάντια Λεονάρδου και Ηλίας Παπακωνσταντίνου.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου