21.6.16

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου - Ξεκίνησαν οι μελέτες για τις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν...


Μία σημαντική ημέρα είναι σήμερα για την ενορία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου ή καλύτερα για ολόκληρο το Ναύπλιο. 

Συνεργείο ειδικών επιστημόνων, ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες για να συνταχθούν οι απαραίτητες μελέτες για την αποτύπωση, την διερεύνηση της στατικής επάρκειας και την εκτίμηση της τρωτότητας του φέροντος οργανισμού του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, με σκοπό να γίνει εντοπισμός των προβλημάτων και να προταθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα και οι τεχνικές επέμβασης και ενίσχυσης του Ναού με ταυτόχρονη διατήρηση της υπάρχουσας μορφής του, καθώς επίσης και η σύνταξη προϋπολογισμού για τις εργασίες που θα απαιτηθούν. 

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού, π. Ελευθέριος Μίχος,ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντάς του τα εφημεριακά και διοικητικά καθήκοντα του Ιερού Ναού και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο για την άμεση υποστήριξη αντιμετώπισης των προβλημάτων του Ιερού Ναού, χρηματοδοτώντας από την περιφέρεια Πελοποννήσου τις απαραίτητες μελέτες.



ΠΗΓΗ: facebook, Ιερέας Ελευθέριος Μίχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου