25.8.24

“Θαλασσινές Ημέρες” στο Δήμο Κορινθίων

 


Θαλασσινές Ημέρες” στο δήμο Κορινθίων. Πρόκειται για εκδηλώσεις που έχουν επίκεντρο τη θάλασσα. Οι δράσεις ξεκινούν τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 31 Αυγούστου. Τα δρώμενα θα έχουν επίκεντρο το λιμάνι της Κορίνθου. Όλες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

Στόχος του δήμου Κορινθίων είναι να στρέψει το πρόσωπο της πόλης προς τη θάλασσα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Remaining Time 0:00
 
  • Δευτέρα 26/8 Τελετή Έναρξης: Δίπλα στη θάλασσα, δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες: Ο Κορίνθιος κλασικός κιθαρίστας, Δημήτρης Σουκαράς, και ο σολίστας του Bandoneon και του Accordion, Marios Stefanos Pietrodarchi, σε ένα πρόγραμμα που θα μεταφέρει στιγμές του διεθνούς κινηματογράφου.
  • Τρίτη 27/8, συναυλία με τον Πάνο Μουζουράκη: Κάτω από τα φώτα της πλατείας του Φλοίσβου, ο πληθωρικός καλλιτέχνης σε μία ακόμα μοναδική συναυλία του φετινού καλοκαιριού.
  • Τετάρτη 28/8, Γιορτή Σαρδέλας: Σε συνεργασία με επαγγελματίες της ιχθυαγοράς και της εστίασης, θα πραγματοποιηθεί η εορτή της σαρδέλας. Γευσιγνωσία με θαλασσινούς μεζέδες, σε μια ατμόσφαιρα άκρως εορταστική, με μουσική και τραγούδια.
  • Πέμπτη 29/8, θαλασσινά χορευτικά προγράμματα: Η Κορινθιακή λέσχη χορού του Πάνου Χαλκιά, υπόσχεται να εντυπωσιάσει, με ένα άκρως …θαλασσινό πρόγραμμα. Η ομάδα του, θα παρουσιάσει τις «Θαλασσιές Χάντρες».
  • Παρασκευή 30/8, «Λευκή Νύχτα»: Οι «Θαλασσινές Ημέρες»,  συναντούν την «Λευκή Νύχτα» και οι έμποροι της Κορίνθου, συμμετέχουν κι αυτοί, πραγματοποιώντας την δική τους γιορτή, με εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα και μουσική από DJ και ορχήστρες, στις γωνιές του εμπορικού κέντρου. Στον Φλοίσβο, οι μικροί φίλοι, θα μπορούν να διασκεδάσουν με τον καραγκιόζη Πλοίαρχο.
  • Σάββατο 31/8 Τελετή Λήξης: Οι «Θαλασσινές Ημέρες», τελειώνουν με ένα μεγάλο γλέντι, στον Φλοίσβο, στο οποίο κυρίαρχη θέση θα έχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου, που θα ανοίξουν έναν τεράστιο κύκλο για να χορέψει ο κόσμος, μπάλο, ικαριώτικα, σούστες και όλα τα αγαπημένα νησιώτικα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου