23.8.24

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δαλαμανάρας ανακοινώνει την πρόθεση υλοποίησης Τμήματος Γιόγκα και την δημιουργία Θεατρικής Ομάδας



Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δαλαμανάρας, στο πλαίσιο σχεδιασμού δράσεων της νέας χρονιάς, ανακοινώνει την πρόθεση υλοποίησης Τμήματος Γιόγκα και την δημιουργία Ανοιχτής Μεικτής Θεατρικής Ομάδας εφήβων και ενηλίκων.

Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε στους κατοίκους της περιοχής μας, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που προάγουν την ευεξία, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία.

ΤΜΗΜΑ ΓΙΟΓΚΑ: Η γιόγκα είναι μια αρχαία πρακτική που συνδυάζει την κίνηση, την αναπνοή και τη χαλάρωση, προσφέροντας σωματική και ψυχική ισορροπία. Αναδεικνύεται ως μια πολύτιμη πρακτική βελτίωσης της ευλυγισίας και ενδυνάμωσης των μυών, μείωσης του άγχους και ενίσχυσης της εσωτερικής γαλήνης.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Η θεατρική τέχνη είναι ένας μοναδικός τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. Βασικότεροι στόχοι είναι η ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων, η ανανέωση και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας, η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης σε μια δυναμική και υποστηρικτική ομάδα. Η δράση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Προφανώς, η συμμετοχή δεν περιορίζεται στους κατοίκους του χωριού μας, αλλά και σε κάθε φίλο της περιοχής της Αργολίδος που έχει κέφι να προσφέρει στη διαδικασία.
Υπεύθυνη είναι η φίλη και συγχωριανή Νατάσα Τζαβάρα, που με ιδιαίτερη χαρά θα σας υποδεχτεί σε αυτό το νέο πολιτιστικό μονοπάτι.
Σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να γίνετε μέρος αυτών των ομάδων, που θα προσφέρουν όχι μόνο προσωπική ανάπτυξη, αλλά θα ενισχύσουν το αίσθημα της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Αθανασοπούλου Δήμητρα στο τηλ. 6945459048 (ώρες 10:00- 13:00)
Επισημαίνεται, ότι τα τμήματα θα λειτουργήσουν εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων.
Σας περιμένουμε με χαρά να δημιουργήσουμε και να εξελιχθούμε μαζί!

Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δαλαμανάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου