9.9.24

A.O. Αργοναύτης Νέας Κίου FC


Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Α.Ο Αργοναύτη Νέας Κίου είναι στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της,με τον ποδοσφαιριστή (16 ετών) Μάριο Ταραντίλη.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι με την ομάδα του Ατρόμητου Παναριτίου.
Ευχόμαστε στον Μάριο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς.


Το Δ.Σ. του Α.Ο.Αργοναύτη Νέας Κίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σπουδαία συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλυβά.
Γεννημένος το 1996 ο Γιώργος θεωρείτε ένας από τους καλύτερους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Αργολίδας.
Ο 28 χρονος μεσοεπιθετικός πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι ιθύνοντες της ομάδας και έθεσε εαυτόν στη διάθεσή του προπονητή μας Γιάννη Ευθυμίου ο οποίος βλέπει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή να παίρνει θέση στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Αργοναύτη και σου ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».


Η διοίκηση του Α.Ο Αργοναύτη Νέας Κίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία για την σεζόν 2024-25, με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Προύντζο.
Ο Γιάννης ήταν από τους κύριους «μοχλούς» της περσινής πορείας του Πανναυπλιακού και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να κατακτηθεί το πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας βάζει στο ρόστερ της μια σημαντική προσθήκη και μια ποιοτική μεταγραφή και ενισχύεται ακόμα περισσότερο για να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα της Α1.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Αργοναύτη και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια χρονιά με υγεία, όμορφες και ευχάριστες στιγμές στο νέο του ξεκίνημα!


Το Δ/Σ του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική ανανέωση, αυτή του Θοδωρή Πούτσι.

Οι συστάσεις για τον Θοδωρή είναι περιττές καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει διαπρέψει στα γήπεδα τόσο των τοπικών πρωταθλημάτων, όσο και στα γήπεδα της Γ και Β Εθνικής!!!

Το παλμαρέ του αρκετά πλούσιο, μιας και έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες... Ιωνικό, Καλαμάτα, Παναργειακό, Λουτράκι, Παναρκαδικό, ΑΕ Ερμιονίδας, Αστέρα Βλαχιώτη, Θύελλα Καμαρίου, Α.Σ Σαντορίνης, Φοίνικα Επιδαύρου.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.


Το Δ/Σ του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου ανακοινώνει μια σημαντική προσθήκη, την σύναψη συνεργασίας με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Η συνολική παρουσία του Γιάννη και η εμπειρία του στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας, και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην όλη καθοδήγηση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των τερματοφυλάκων μας.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αργοναύτη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του.


Το Δ/Σ του Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου F.C ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Μανέτα.

Η σεζόν 2024-25 θα βρει τον Αλέξανδρο και πάλι μαζί μας, καθώς συμφώνησε σε όλα, στην 3η του χρονιά στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν η Διοίκηση και ο προπονητής μας Γιάννης Ευθυμίου, κράτησε ένα ακόμα ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ.

Ο 34χρονος επιθετικός την περσινή χρονιά, σημείωσε 7 γκολ και αγωνίστηκε 1850 λεπτά.

Αλέξανδρε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας»!!!


Το Δ/Σ του Αργοναύτη Νέας Κίου F.C ανακοινώνει μια ακόμα δυνατή μεταγραφή, αυτή του Δημήτρη Σαραβάκου από τον Ερμή Κιβερίου.

Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και πάλι με τα χρώματα του Αργοναύτη την σεζόν 2018-19.

Έτσι μετά από 6 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην μεγάλη οικογένεια του Αργοναύτη, να είσαι υγιής και δυνατός και να έχεις μια χρονιά γεμάτη από επιτυχίες.


Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου ανακοινώνει μια σημαντική ανανέωση, αυτή του Λουκά Καραντζούλη.

Παρά τις προτάσεις άλλων ομάδων που είχε ο Λουκάς φέτος, επέλεξε την ομάδα που έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό ώστε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

Την περσινή χρονιά κατέγραψε 2300 λεπτά συμμετοχής και ήταν μέλος του βασικού κορμού της ομάδας μας με εξαιρετικές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Λουκά και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Η Διοίκηση του Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερη ηχηρή μεταγραφή της, αυτή του Δημήτρη Λέρμα.

Ο Δημήτρης μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, αλλά έχει αποδείξει την ικανότητα του εδώ και χρόνια, με το βιογραφικό του να είναι εξαιρετικό, έχοντας εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τις ομάδες του Φοίνικα Επιδαύρου της ΑΕ Ερμιονίδας της Ένωσης Λέρνας και του Πανναυπλιακού.

Εμείς τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αργοναύτη, και του ευχόμαστε να έχει υγεία, και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!


Η Διοίκηση του Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Θεοδοσιάδη.

Μετά τις απανωτές επεκτάσεις συμβολαίων «έσκασε» και η πρώτη ηχηρή μεταγραφή για την σεζόν 2024-2025.

Η απόκτηση του Γιάννη Θεοδοσιάδη είναι μόνον η αρχή από όσα οραματίζονται να πετύχουν τη νέα χρονιά οι ιθύνοντες του Αργοναύτη.

Ο σύλλογος μας εντάσσει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που σαφώς έχει την ποιότητα και την δυναμική για να συμβάλει ώστε ο Αργοναύτης να μετατραπεί σε πρωταγωνίστρια δύναμη στο Πρωτάθλημά της ΕΠΣ Αργολίδας.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.




Με ιδιαίτερη χαρά το Δ/Σ του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου ανακοινώνει την ανανέωση τριών παιδιών που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις με την μέχρι τώρα εξέλιξή τους, και πρόκειται για τους Ανδρέα Κώστα Κόλλια, Σάββα Καρυώτη και Δημήτρη Κουκάκη.

Και τα 3 παιδιά προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου μας και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, γιατί μετά από χρόνια παράγονται ξανά ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, κάτι που είναι επιθυμία όλων όσοι εκπροσωπούν τον Αργοναύτη.

Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.


Ο «πιστός στρατιώτης» της ομάδας μας Θοδωρής Ευσταθίου θα συνεχίσει και φέτος να φοράει την φανέλα του Αργοναύτη.

Γέννημα θρέμμα της ομάδας, ο Θοδωρής δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο που αγαπά και πονά σαν το σπίτι του.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες!


Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Αργοναύτη Νέας Κίου FC ενόψει της νέας χρονιάς, ο οποίος θέλει να «κλείσει» κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ του αναφορικά με τις ανανεώσεις.

Ο επόμενος παίκτης που συμφώνησε να φοράει και πάλι τη φανέλα του συλλόγου είναι ο Παναγώτης Βογιατζής.

Ένας ποδοσφαιριστής που τρέχει ασταμάτητα, μαρκάρει χωρίς έλεος, και βρίσκεται παντού .

Ο Παναγιώτης ξεχωρίζει για το πάθος του και την δυναμική του, και είναι έτοιμος να καταπιεί και πάλι ατελείωτα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.


Ανανεώσεων συνέχεια στον Αργοναύτη Νέας Κίου FC αυτή την φορά με τον Πρόδρομο Λίτσο.

Μετά τον περσινό τραυματισμό, ο Πρόδρομος δεν πρόλαβε να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Δούλεψε πολύ, και δουλεύει ακόμα για να επανέλθει στο 100% από τον τραυματισμό του.

Είμαστε σίγουροι ότι η σεζόν που έρχεται θα είναι η δική του χρονιά, και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την καθοδήγηση του προπονητή μας θα δείξει την πραγματική του αξία.

Εμείς του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα, και αυτά που επιθυμεί να τα πραγματοποιήσει με τα χρώματα του Αργοναύτη.


Το Δ/Σ του Α.Ο. Αργοναύτη Ν. Κίου FC ανακοινώνει μια ακόμα ανανέωση, αυτή του Νίκου Λιαγκρή.

Ο αρχηγός μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας και απέδειξε έμπρακτα με την παραμονή του ότι αγαπάει την ομάδα όσο κανείς. Η ποιότητα του και ο χαρακτήρας του κάνουν τη διαφορά και μέσα και έξω από το γήπεδο και ο σύλλογος μας είναι τυχερός, που ο Νίκος θα είναι για άλλη μια χρόνια παρόν στη προσπάθεια που κάνουμε δείχνοντας το παράδειγμα και στους νέους αθλητές μας.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.



Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη ανανέωση, αυτή του Τάσου Μπόμπου.

Ο Τάσος έχει μία καριέρα με πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ του, που θα ζήλευαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Ο πανταχού… παρών «αιώνιος έφηβος» ο captain του Αργοναύτη για ακόμα μια χρονιά θα παίζει στην ομάδα μας.

Να του ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.


Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Αϊβαλιώτη-Κορωνίδη.

Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα, η εμπειρία του, και το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τον Γιώργο αλλά δεν το θέλει και ο ίδιος, μιας και όπως μας έχει πει προτιμά να μιλάει μέσα στο γήπεδο.

Εμείς από την μεριά μας του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες.



Το Δ/Σ του ποδοσφαιρικού Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κιου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα Στέφανο Μαυρόγιαννη, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!


Η Διοίκηση του Α.Ο.Αργοναύτη Νέας Κίου,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 με τον προπονητή Γιάννη Ευθυμίου.
Ο Γιάννης συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας καθώς η άψογη συνεργασία του με την Διοίκηση του Συλλόγου, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αλλά σημαντικότερο όλων είναι η «καθημερινότητα» και ο επαγγελματισμός του, με περίσσιο ζήλο, αγάπη και σεβασμό προς τον σύλλογο, και τους ποδοσφαιριστές μας.
Το ΔΣ του Α.Ο. Αργοναύτη Ν. Κίου εύχεται στον κόουτς, υγεία και καλή νέα αγωνιστική χρονιά!



Σε σώμα συστάθηκε η νέα διοίκηση του Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
Νέος πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Λάζαρος Τσάλης που ηγήθηκε του ψηφοδελτίου, έχοντας ως συνεργάτες μία ικανή διοίκηση που θα οδηγήσει τον σύλλογο τα επόμενα χρόνια.
Το Δ/Σ που αναδείχθηκε κατόπιν της ψηφοφορίας έχει την εξής σύνθεση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λάζαρος Τσάλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριστοτέλης Μπούρης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θοδωρής Καββαδίας
ΤΑΜΙΑΣ
Βασίλης Κουγιάς
ΜΕΛΗ
Παύλος Κεντίογλου
Παρασκευή Αργέντου
Βαγγέλης Κουγιάς
Παναγούλα Τσακίρη
Φωτεινή Χαντζηκωσταντίνου
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Σταυρούλα Παπαμαυρουδή




A.O. Αργοναύτης Νέας Κίου FC




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου