1.7.16

ANTE NA ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ... του Δημήτρη Καμπουράκη


Δεν ξέρω τι λέει σήμερα ο κ. Κατρούγκαλος, ούτε τι δικαιολογίες προβάλλει ο κ. Πετρόπουλος. Επί μήνες κατακεραύνωναν το σύνολο των δημοσιογράφων, επειδή στα ρεπορτάζ και στις αναλύσεις τους έλεγαν ότι με βάση τους νόμους οι συντάξεις θα μειωθούν. Οι αρμόδιοι υπουργοί αντιθέτως επέμεναν ότι είχαν απέναντί τους τις τερατολογίες της διαπλοκής, η οποία τους αντιπολιτεύεται με ψέματα και υπερβολές.

Τώρα λοιπόν, ας πάνε στις ουρές των ΑΤΜ να αντιμετωπίσουν τον κάθε συνταξιούχο που παίρνει το χαρτάκι του αναλυτικού του λογαριασμού και βλέπει ότι πήρε αισθητά μικρότερη σύνταξη. Άλλος 20, άλλος 40 και άλλος 80 ευρώ. Κι ας αντιμετωπίσουν επίσης τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων τα γραφεία κατακλύζονται από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Μπορεί στις τηλεοράσεις να κάνουν τους αδιάφορους, όμως συζητώντας κατ’ ιδίαν σουφρώνουν τα χείλη στενοχωρημένοι και αναφωνούν «ζόρικα τα πράγματα».

Έχω την εντύπωση (για να μην πω τη βεβαιότητα) ότι εκτός από πλήθος συνταξιούχων είχαν πιστέψει τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπουργών και πλήθος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν άσχετοι περί τα ασφαλιστικά και φορολογικά. Κι άντε τώρα ο εμβρόντητος βουλευτής να πείσει τον εξίσου έκπληκτο και οργισμένο ψηφοφόρο του...


ΠΗΓΗ: facebook, Δημήτρης Καμπουράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου