14.7.16

Ζώδια σήμερα 14 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να εισέρχεται σήμερα στον Λέοντα επιθυμείτε να νιώθετε ελεύθεροι και δε θέλετε τίποτα και κανείς να σας περιορίσει. Θα είστε αποδοτικοί στην επαγγελματική σας ζωή και θα δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει μία έντονη λαχτάρα για φλερτ και περιπέτεια για εσάς τους αδέσμευτους χωρίς όμως παραπάνω δεσμεύσεις και προοπτική για σχέση. Οι δεσμευμένοι αν είχατε με το ταίρι σας το τελευταίο διάστημα κάποιες διαφωνίες ή μία διάσταση απόψεων σε ένα συγκεκριμένο θέμα, σήμερα θα βρείτε λύσεις και θα συζητήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με την οικογένειά σας και με το σπίτι σας γενικότερα. Θέλετε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τους αφιερώσετε χρόνο και γενικότερα να περάσετε καλά μαζί τους. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία σας με το σύντροφό σας για εσάς που είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά αλλά και να εκφράσετε κάποια παράπονα που μπορεί να έχετε από τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας σήμερα θα έχετε επαφή προκειμένου να ζητήσετε τη βοήθειά τους για διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείτε με κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες που έχετε και για να βάλετε σε τάξη γενικότερα τις υποχρεώσεις σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι θα νοσταλγήσετε μία κατάσταση που ζήσατε στο παρελθόν και θα θελήσετε να δείτε αν μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας και σήμερα σκέφτεστε πολύ σοβαρά πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό. Είστε προβληματισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά σας και σκέφτεστε μία ενδεχόμενη καλύτερη διαχείριση. Ζητήστε τη βοήθεια των δικών σας ατόμων και των ανθρώπων που εμπιστεύεστε να σας προτείνουν τι μπορείτε να κάνετε. Στα αισθηματικά σας η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανέμελη και περιπετειώδης. Θέλετε εσείς οι αδέσμευτοι να φλερτάρετε, να νιώσετε ότι αρέσετε και ότι μπορείτε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. 

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας από σήμερα νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε σε όλα τα επίπεδα και να ξετυλίξετε τα επαγγελματικά σας ταλέντα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τους συνεργάτες σας γίνεται καλύτερη και όπου υπήρχαν διαφωνίες τώρα εξομαλύνονται. Στα αισθηματικά σας με το ισχυρό λέγειν και την προσωπικότητά σας εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε να προσελκύσετε ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι σας αρέσει τελευταία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή στον Λέοντα σήμερα θα είστε πιο εσωστρεφείς, δε θα θελήσετε να κοινοποιήσετε στα επαγγελματικά τα σχέδια και τις αποφάσεις σας. Γενικότερα θα κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό κυρίως σε καταστάσεις του παρελθόντος που δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε εσείς. Η μέρα είναι καλή για να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε τομείς που θέλετε αφού βέβαια πρώτα εξετάσετε τα συν και τα πλην. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα νιώθει το ταίρι σας κάποια ανασφάλεια γιατί δε θα θέλετε να πείτε όσα νιώθετε ή όσα σκέφτεστε. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η μέρα σας θα είναι έντονα κοινωνική, με πολλές επαφές με τα φιλικά σας άτομα. Θα λέτε τη γνώμη σας άφοβα, θα εκφράζεστε με πολύ θελκτικό τρόπο κι αυτό θα σας βοηθήσει στο να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Μία γνωριμία που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ίσως σήμερα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις που έχει απέναντί σας για να ξέρετε κι εσείς που βαδίζετε. Οι δεσμευμένοι επικοινωνείτε καλύτερα με το ταίρι σας και νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει και ότι σας καλύπτει συναισθηματικά στο 100%. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα σε καμία περίπτωση δε θέλετε να μείνετε μόνοι και για αυτό το λόγο θα συναναστραφείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα περάσετε καλά. Κοινωνική λοιπόν η μέρα σας και με πολλές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους για μία νέα γνωριμία όπως ακριβώς την θέλετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί στις κοινωνικές σας συναναστροφές μπορείτε να κρύβετε ένας θαυμαστής σας που δε θα σας περάσει απαρατήρητος. Εσείς που είστε σε σχέση κινείστε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να επέλθει η ανανέωση που επιζητάτε εκατέρωθεν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναζητάτε σήμερα νέες περιπέτειες, νέα ενδιαφέροντα, κάτι το οποίο θα τονώσει την ψυχολογία σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Είστε σε μία φάση όπου επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές, να πετάξετε παλιές σας συνήθειες και να νιώσετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Μπορείτε να καταφέρετε να πείσετε σήμερα τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν σε μία νέα δραστηριότητα με την οποία σκέφτεστε εδώ και καιρό να ασχοληθείτε. Στα ερωτικά σας εσείς οι αδέσμευτοι είστε σήμερα προς αναζήτηση ενός ερωτικού λιμανιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συνηθίζετε να μιλάτε με τη γλώσσα της αλήθειας όταν ζητηθεί η άποψή σας. Αυτό ακριβώς θα κάνετε και σήμερα που θα ζητήσουν τα αγαπημένα σας άτομα ή κάποιοι φίλοι τη γνώμη σας για θέματα που τους απασχολούν. Με τη σοφία σας αλλά και την οξυδέρκειά σας θα φανείτε ιδιαίτερα βοηθητικοί απέναντί τους. Τα ερωτικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα εσάς τους αδέσμευτους καθώς θέλετε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απέναντί σας ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα  φαίνεται να σας πολιορκεί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε καλοί διαπραγματευτές σήμερα στα επαγγελματικά σας και κάποιες συμφωνίες που θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε ίσως ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθούν. Μιλάτε για τα επαγγελματικά σας σχέδια και χαίρεστε που βρίσκετε συμμάχους. Στα αισθηματικά σας είστε ανήσυχοι εσείς οι αδέσμευτοι και επιθυμείτε διακαώς να σκιρτήσει η καρδιά σας για ένα άτομα που θα εξάψει το πάθος σας και δε θα σας είναι τελείως δεδομένο. Είστε σε μία φάση όπου θέλετε να νιώθετε κυνηγοί για να μη βαριέστε και να μην πλήττετε αν όλα είναι εύκολα. 

ΙΧΘΥΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά σας, σας βρίσκει η σημερινή μέρα καθώς βλέπετε κάποια θέματα να μην προχωράνε όπως θα θέλατε εσείς. Έχετε υπομονή, αποφύγετε τις συγκρούσεις και φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο διαλλακτικοί στις συζητήσεις σας. Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε τελικά αυτό που θέλετε. Στα αισθηματικά σας διακρίνετε εσείς οι δεσμευμένοι μία στασιμότητα,νιώθετε μία ανασφάλεια γιατί δεν είστε σίγουροι για το τι νιώθει το ταίρι σας. Κάντε μία κουβέντα και εφκράστε όλα όσα νιώθετε μέσα σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου