12.9.24

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

 


ΚΡΙΟΣ

Σωματικά και ψυχολογικά είστε κουρασμένοι σήμερα. Μελαγχολικοί, άτονοι και ανασφαλείς. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικές επαφές και κοινωνικές συναναστροφές. Δεν θέλετε να είστε μόνοι και αναζητάτε συντροφιά. Σήμερα, ανάμεσα στις πολλές κοινωνικότητες, θα κάνετε και μία καινούργια γνωριμία, που ακόμα κι αν δεν έχει συναισθηματική χροιά, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε πολλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θέλετε πλέον να λειτουργείτε με ένα επιτηδευμένο ύφος, κάνοντας ό,τι πρέπει για να κερδίζετε τις εντυπώσεις και για χάρη των δημοσίων σχέσεων. Αναζητάτε μια πιο ξεκάθαρη σχέση με τον εργασιακό σας χώρο και τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν. Επιτυχία και αναγνώριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε απελευθερωμένοι και λυτρωμένοι από τα δεσμά της καθημερινότητας. Τολμάτε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα, αλλά και να εκφράσετε δημιουργικά τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Επιθυμείτε να ταξιδέψετε και να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Περίεργα και παράξενα συναισθήματα και ιδέες σάς καταλαμβάνουν, που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Υπαρξιακά ζητήματα και μακάβρια θέματα κατακλύζουν τη σκέψη σας και κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Υπομονή, είναι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε να πιέζεστε κάτω από το βάρος των ευθυνών, των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να συντροφευτείτε σήμερα, και να διατηρήσετε τις σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προσεκτικοί αναφορικά με την υγεία, την έχετε παραμελήσει, με αποτέλεσμα να σας καταβάλει σωματικά όσο και ψυχικά. Επίσης, δύσκολα χειρίζεστε καταστάσεις άγχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τροφή στο συναίσθημα και το πάθος. Ενθαρρύνεται ο έρωτας αλλά και η ενασχόληση με τα παιδιά και τα θέματά τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις, τόσο με τα αγαπημένα πρόσωπα όσο και με τις γυναίκες. Τύχη και εύνοια στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε και μεγάλα κέφια σήμερα. Αυτό που θέλετε περισσότερο απ’ όλα είναι να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο, εντός του σπιτιού και να μη μιλάτε με κανέναν. Θα αναπολήσετε το παρελθόν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε αυτά που ακούτε μέσω επικοινωνιών είναι λανθασμένος. Γι’ αυτό και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και γενικά ασυνεννοησία. Τα γυναικεία συγγενικά πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ηρεμήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει, σήμερα, να κάνετε σοβαρά έξοδα και επενδύσεις οικονομικές. Δεν έχετε καλή και αντικειμενική σχέση με το χρήμα και αφενός, μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι, αφετέρου, οι επιλογές σας βασίζονται σε παρορμήσεις, επομένως δεν είναι οι σωστές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κρίση σας είναι εντελώς υποκειμενική. Λειτουργείτε βάσει του συναισθήματος της στιγμής και χάνετε τη σφαιρική εικόνα των πραγμάτων. Οι επιλογές σας επομένως δεν είναι οι σωστές. Ισως απ’ την άλλη αποζητάτε την προσοχή των άλλων γι’ αυτό και τα παρουσιάζετε όλα υπερβολικά.

EleftherosTypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου