Υλικά:
2 μελιτζάνες
2 ντομάτες
1 κρεμμύδι (προαιρετικά)
4 πιπεριές (σε διάφορα χρώματα)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
8 αβγά
200 γρ. φέτα τριμμένη
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1/2 κ.γ. ρίγανη
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε σε ροδέλες τα λαχανικά. Τα τοποθετείτε σε ένα μικρό, στρογγυλό, αντικολλητικό ταψάκι που έχετε αλείψει με ελαιόλαδο και τα ψήνετε για περίπου 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Μέχρι να ψηθούν χτυπάτε τα αυγά σε μπολ με το γάλα, τη φέτα, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Βγάζετε το ταψάκι από το φούρνο και ρίχνετε το μείγμα των αυγών. Το ξαναβάζετε στο φούρνο και ψήνετε περίπου για 15 λεπτά.
ΠΗΓΗ: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου